Στο Leader Aλιείας ο Ι.Ο. Μυτιλήνης

25/04/2013 - 18:28

IOM_istioploia1Η Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβιυ ανακοίνωσε τους πίνακες αξιολόγησης των προτάσεων που κατατέθηκαν για υπαγωγή στο πρόγραμμα Leader Αλιείας, συνολικού προϋπολογισμού 4,7εκ ευρώ, εκ των οποίων τα 2,6εκ αποτελούν δημόσια δαπάνη.

Ανάμεσα στα 20 επιλέξιμα σχέδια βρίσκεται και εκείνο του νεοσύστατου Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Μυτιλήνης, που κατέθεσε πρόταση για επένδυση στην Παναγιούδα, συνολικού ύψους 71.000€.

Η πρόταση αφορά εξοπλισμό του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Μυτιλήνης και το σχέδιο είναι υπαγώγιμο όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΤΑΛ. Σύμφωνα μάλιστα με τον Διευθυντή της κ. Περιμένη, η εκταμίευση των ποσών θα είναι άμεση, εντός 15 ημερών από την προσκόμιση των τιμολογίων, εφόσον υπάρχει πλήρης φάκελος χωρίς παραλείψεις.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία των ανθρώπων του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Μυτιλήνης, που αποδεικνύουν ότι η απόφαση τους να ιδρύσουν το σύλλογο πάρθηκε έπειτα από ώριμη σκέψη και σωστό σχεδιασμό, παρά το γεγονός πως οι εποχές που διανύουμε κρύβουν δυσκολίες και έντονες απογοητεύσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey