Συνεργασία ΙΟΜ με τη μαρίνα του Τσεσμέ [pics]

13/05/2013 - 11:22 Τελευταία τροποποίηση στις 13/05/2013 - 19:04

Istioploikos_Omilos_Mytilinis_skafos1Στο πλαίσιο των επαφών με ομίλους της περιοχής μας, έχοντας στόχο τη συνεργασία για την ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας σε όλα τα επίπεδα του τριπτύχου "αθλητισμός, κρουαζιέρα, τουρισμός", ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης υποδέχτηκε πρόσφατα στο νησί μας τον διευθυντή της μαρίνας του Τσεσμέ, κ. Kemal Saatcioglu.

Στις συναντήσεις, όπου συμμετείχαν και άλλοι φορείς, αποφασίστηκε η συνδιοργάνωση ιστιοπλοϊκού αγώνα ανοιχτής θαλάσσης που θα διεξαχθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή και των άλλων ομίλων του βορειοανατολικού Αιγαίου. Επίσης, οι δύο πλευρές υποσχέθηκαν πως θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία για το σχεδιασμό και την πραγματοποίηση άλλων δραστηριοτήτων.

Ο κ. Kemal Saatcioglu προσκάλεσε τα σκάφη του Ι.Ο.Μ. να συμμετάσχουν στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες που διοργανώνει η μαρίνα του Τσεσμέ κάθε χρόνο, με δωρεάν φιλοξενία, στις εγκαταστάσεις της μαρίνας, πρόσκληση την οποία με χαρά υποδέχτηκαν τα μέλη του ιστιοπλοϊκού ομίλου και ήδη ετοιμάζονται να σαλπάρουν για τον Τσεσμέ και το "ICYC Spring Trophy", που διεξάγεται τμηματικά 18-19 Μαΐου (θα συμμετάσχει το "Selana") και 1-2 Ιουνίου (θα λάβουν μέρος "Selana" και "Calexico").

Πάρτε μια γεύση από τη μαρίνα του Τσεσμέ στα απέναντι παράλια

Cesme_marina_hor1

Cesme_marina1Cesme_marina2

Cesme_marina_hor2

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey