Kαι δεύτερη θέση στάθμευσης στην Προκυμαία

12/03/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:40


Στο πλαίσιο των προσπαθειών των ποδηλατικών ομάδων της Λέσβου να καταστήσουν το κέντρο και την Προκυμαία της Μυτιλήνης πιο φιλικά προς το ποδήλατο, τοποθετήθηκε και δεύτερη θέση στάθμευσης ποδηλάτων μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (πρώην νομαρχία).

Παράλληλα, λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις των στελεχών της Λιμενικής Τροχαίας και των ποδηλατιστών, αντικαταστάθηκε η πρώτη θέση στάθμευσης, που είχε τοποθετηθεί στην πλατεία Σαπφούς στα τέλη του Γενάρη, με μία άλλη, ασφαλέστερη, πιο λειτουργική και αισθητικά καλύτερη, όπως αρμόζει στην εικόνα που επιθυμούν οι ίδιοι οι ποδηλάτες για την Προκυμαία.

Σε ανακοίνωσή τους, οι ποδηλατικές ομάδες ευχαριστούν εκτός από τους ανθρώπους της Λιμενικής Τροχαίας, τόσο την τέως όσο και τη νυν Λιμενική Επιτροπή, προσδοκώντας σε μια αγαστή συνεργασία μέσω αυτών των δράσεων ως προς την αλλαγή της εικόνας της πόλης. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η δαπάνη για τις θέσεις στάθμευσης καλύφθηκε αποκλειστικά από τις ποδηλατικές ομάδες «Lesvos MTB», «Μυτιλήνη Bike Night» και «Lesvos Randonneurs», στα πλαίσια δράσεων τους για την προώθηση του ποδηλάτου ως τρόπο ζωής και στη διευκόλυνση του ποδηλάτη στο κέντρο της πόλης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey