Αγώνας MTB στα Τσαμάκια για τον Μάνο!

28/03/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:40


Αγώνας Mountain Bike, ο τρίτος κατά σειρά, διοργανώνεται την Κυριακή (30/3) στα Τσαμάκια, με ώρα έναρξης τις 11:30. Ο σκοπός είναι σημαντικός αφού θα συγκεντρωθούν χρήματα για την ανάρρωση του ποδηλάτη Μάνου Χατζέλλη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα στον Παρνασσό.

Σε ανακοίνωσή της η Lesvos MTB, μια ομάδα φίλων της ορεινής ποδηλασίας στο νησί μας, αναφέρει αχαρακτηριστικά: "Τα έσοδα του αγώνα από τις συμμετοχές και τις χορηγίες θα δοθούν στον Μάνο για βοήθεια κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του. Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι 5€ ή όσο περισσότερο επιθυμεί ο καθένας μας. Θεωρούμε, σα μέλη αυτής της ποδηλατικής οικογένειας, ότι μπορούμε διασκεδάζοντας να βοηθήσουμε, συνεισφέροντας στο ελάχιστο. Σε τέτοιες εκδηλώσεις συμπαράστασης μετρά η συμμετοχή και η διασκέδαση και όχι τα αποτελέσματα της κατάταξης του αγώνα. Όλοι λοιπόν την Κυριακή 30/3/2014 στις 10:30πμ στο χώρο εκκίνησης. Αυτή τη φορά για έναν ιδιαίτερο σκοπό".

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Γραμματεία για τις έγγραφες των αγωνιζομένων θα ανοίξει στις 10:30πμ και θα κλείσει στις 11:15πμ. Θα υπάρξουν τέσσερις κατηγορίες αγωνιζομένων:  Α. Έφηβων, με ηλικίες από 12 έως 17 ετών, Β. Ανδρών, με ηλικίες από 18 έως 39 ετών, Γ. Βετεράνων, με ηλικίες από 40 και άνω, Δ. Γυναικών.

Η εκκίνηση θα είναι κοινή και θα δοθεί στις 11:30πμ. Οι έφηβοι και οι βετεράνοι θα αγωνίζονται για 1 ώρα, ενώ οι άνδρες για 1 ώρα και 30 λεπτά. Η κατάταξη θα προκύψει από την σειρά τερματισμού αυτών που θα πραγματοποιήσουν τους περισσότερους γύρους. Θα διεξαχθεί παράλληλα και αγώνας παίδων, σε μικρότερη ξεχωριστή διαδρομή κατά τη διάρκεια του κανονικού αγώνα, η οποία θα σηματοδοτηθεί με κορδέλες το Σάββατο (29/3).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική, ενώ οι ανήλικοι οφείλουν να προσκομίσουν συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την υπεύθυνη δήλωση αγώνα που θα κατεβάσουν από την ιστοσελίδα www.lesvosmtb.gr.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey