Καλή παρουσία του ΟΑ Λέσβου στο Μαραθώνα

05/07/2013 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:09


Mε έξι αθλητές έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάλημα Τένις της κατηγορίας τζούνιορ, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου, στο Μαραθώνα της Αττικής.

Η παρουσία όλων των αθλητών ήταν αξιοπρεπής, περνώντας τον πρώτο και το δεύτερο γύρο, με σημαντικότερη επιτυχία εκείνη του Στρατή Σαραντινού (κατηγορία U12), ο οποίος προκρίθηκε στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η Μαριάνθη Τσεσμετζή (κατηγορία U14), η οποία πέρυσι είχε περάσει στους "16" του κυρίως ταμπλό, τροπαιούχος μάλιστα στο Κύπελλο Νήσων Αιγαίου, δε βρέθηκε σε καλή μέρα και έμεινε εκτός συνέχειας από το 2ο προκριματικό γύρο.

Στους αγώνες έλαβε επίσης μέρος η Βάλια Παντελοπούλου (κατηγορία U10), o Γιάννης Τσακίρης (U14), o Γιάννης Στεφάνου (U14) και o Παντελής Γανώσης (U14).

Σε δήλωση του ο προπονητής του ΟΑ Λέσβου Δημήτρης Τσακίρης τόνισε: "Για άλλη μια χρόνια η αγωνιστική ομάδα μας έδωσε έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τα περισσότερα παιδιά έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους σε μια διοργάνωση υψηλού επίπεδου με τον Στρατή Σαραντινό να κάνει φέτος τη διάφορα, περνώντας μετά από τρεις γύρους στην τελική φάση της διοργάνωσης. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους γονείς τους, που τους συμπαραστέκονται συνεχώς και είναι πάντοτε δίπλα τους."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey