Εξαιρετικός ο Σαραντινός

15/11/2013 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:09


Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, Στρατής Γρηγόρης Σαραντινός, στο 6ο Εθνικό Πρωτάθλημα της κατηγορίας Ε2, που διεξήχθη σε Άρτα και Ηγουμενίτσα από 8 έως 12 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο μικρός τενίστας του συλλόγου της Μυτιλήνης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό, εκεί όπου ο Λέων Δημητρίου από την Αγία Παρασκευή Αττικής αποτέλεσε το ζευγάρι του. Παράλληλα ο Σαραντινός έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της ίδιας διοργάνωσης στο μονό, αποδεικνύοντας το ταλέντο του.

Ο τελικός του διπλού ήταν συναρπαστικός και η ήττα ήρθε στο tie brake από τους Βασίλη Καραθανάση (Φιλιππιάδα) και Παντελή Καραγιάννη (Πάτρα) με 2-1 σετ 6-4, 5-7, 10-8.

Σε ενακοίνωσή του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου επισημαίνει: "Ο προπονητής του κος Δημήτρης Τσακίρης και οι γονείς του, συγχαίρουμε το μικρό Στρατή για την καταπληκτική αγωνιστική πορεία και για το ήθος που επέδειξε ανάμεσα σε 150 αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση. Μας έκανε όλους υπερήφανους και στάθηκε η αφορμή για άλλη μια φορά να σχολιαστεί θετικά η ακριτική Λέσβος στο χώρο του τένις."

Παράλληλα ο ΟΑ Λέσβου θέλοντας να αναπτυχθεί το άθλημα ανακοίνωσε την πραγματοποίηση δωρεάν χειμερινών προγραμμάτων άσκησης για ενήλικες. Πληροφορίες μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο του Ομίλου, 2251061602.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey