Πρεμιέρα στη Λέσβο για τη Β' Εθνική

19/02/2015 - 15:22 Τελευταία τροποποίηση στις 19/02/2015 - 15:37

Στη μάχη της Β' Εθνικής και συγκεκριμένα στον 4ο όμιλο μεταξύ των νησiών Λέσβου, Λήμνου και Χίου, μπαίνουν σήμερα και αύριο οι ομάδες μας σε αγώνες τους στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης.

Στις 21:30 σήμερα, ο Αίαντας Μυτιλήνης υποδέχεται τη νεοσύστατη ΑΕ Λήμνου. Η ομάδα της Λέσβου έχει την εμπειρία της συμμετοχής σε εθνική κατηγορία και αναμένεται να παρουσιαστεί ως φαβορί στην πρεμιέρα, μετά και την επιστροφή από τιμωρία των Κατσαβέλλη, Θόδωρου και Γιώργου Ταμβακέλλη, οι οποίοι είχαν απουσιάσει πέρυσι μετά τη βαριά καμπάνα από την Ομοσπονδία.

Αύριο στις 20:00, οι Λημνιοί θα δώσουν και δεύτερο ματς αυτή τη φορά με αντίπαλο τον ΑΟ Μυτιλήνης, στο ντεμπούτο του Σταύρου Βουργουτζή στον πάγκο της ομάδας, ως παίκτης - προπονητής στο σύλλογο της Μυτιλήνης. Για την Κυριακή (22/2, 19:00) έχει προγραμματιστεί επίσης η αναμέτρηση Αίαντα Μυτιλήνης - Παπάδου Γέρας.

Σημειώνεται ότι ήδη έχει διεξαχθεί ένα ματς στον όμιλο, εκείνο μεταξύ Ολυμπιάδας Χίου και ΑΕ Λήμνου, που βρήκε τους Λημνιούς νικητές με 22-28. Στον όμιλο συμμετέχουν ακόμη ο Παπάδος Γέρας από πλευράς Λέσβου και ο Έφηβος από πλευράς Χίου.

Βαθμολογία

  4ος Όμιλος Β.
1. ΑΕ Λήμνου 2
2. Ολυμπιάδα Χίου 0
3. Αίαντας Μυτιλήνης -
4. ΑΟ Μυτιλήνης -
5. Παπάδος Γέρας -
6. Έφηβος Χίου -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey