Νίκη Αίαντα επί ΑΕ Λήμνου

20/02/2015 - 12:54

Το πρώτο του νικηφόρο δίποντο κατέκτησε ο Αίαντας Μυτιλήνης στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων στον 4ο όμιλο της Β' Εθνικής, με αντίπαλο την ΑΕ Λήμνου.

Σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Κλειστό της Νεάπολης, ο Αίαντας επιβλήθηκε των Λημνιών με 25-19 και ξεκίνησε έτσι με το δεξί στο πρωτάθλημα, σε έναν όμιλο όπου συμμετέχουν επίσης ο ΑΟ Μυτιλήνης και ο Παπάδος Γέρας από πλευράς Λέσβου, η Ολυμπιάδα και ο Έφηβος από τη Χίο, καθώς και η ΑΕ Λήμνου.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Αίαντας Μυτιλήνης πήρε από το ξεκίνημα προβάδισμα στην αναμέτρηση, το οποίο διατήρησε σε όλη τη διάρκεια, φτάνοντας σε μια φαινομενικά εύκολη νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Στέλιος Βερβέρης (7) και ακολούθησαν σε απόδοση οι Θοδωρής Ταμβακέλλης (6) και Απόστολος Μάρκου (6). Για την ΑΕ Λήμνου ξεχώρισε ο Γιώργος ΠΑρούσης (9), που ήταν ο πρώτος σκόρερ συνολικά του αγώνα.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Κατσαβέλλης): Βερβέρης (7), Θ. Ταμβακέλλης (6), Μάρκου (6), Π. Κατσαβέλλης (3), Θ. Κατσαβέλλης (1), Λυκαρδόπουλος (1), Θ. Μπουλμπούλης (1), Γ. Ταμβακέλλης, Μαρινάτος, Λαγός, Συκάς, Ανδρακάκος, Σεχού

ΑΕ ΛΗΜΝΟΥ: Παρούσης (9), Πινακότας (5), Τσελέπης (3), Παγώνης (1), Τσαμανδούρας (1), Σταυρινός, Λανταβός, Σταύρου, Γλίτζιος, Καρτσιμαδάκης

Σήμερα στις 20:00, κοντράρονται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης ο ΑΟ Μυτιλήνης με την ΑΕ Λήμνου.

Βαθμολογία

  Β' Εθνική - 4ος Όμιλος Αγ. Β.
1. Αίαντας Μυτιλήνης 1 2
2. ΑΕ Λήμνου 2 2
3. Ολυμπιάδα Χίου 1 0
4. ΑΟ Μυτιλήνης - -
5. Παπάδος Γέρας - -
6. Έφηβος Χίου - -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey