"Βουρ" στη νίκη ο ΑΟΜ!

21/02/2015 - 21:49

Με θετικό τρόπο ξεκίνησε ο ΑΟ Μυτιλήνης τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής του χάντμπολ ανδρών, επικρατώντας της ΑΕ Λήμνου με σκορ 17-15, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Σταύρος Βουργουτζής, που στην επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους ήταν μια... ορχήστρα μόνος του, βοηθώντας καταλυτικά τον ΑΟΜ σε άμυνα και επίθεση, περιορίζοντας αισθητά τα αντίπαλα ατού και σκοράροντας τα κρίσιμα τελευταία γκολ που έδωσαν στην ομάδα της Μυτιλήνης τη νίκη!

Σημαντικές λύσεις έδωσε και ο Γιώργος Βουργουτζής, κάνοντας αισθητή την παρουσία του χάρη στην εκρηκτικότητά του. Ωστόσο ο Θόδωρος Λογοθέτης έβγαλε δύο ακόμα... ποδοσφαιρικούς άσους από το μανίκι του, με τους Θωμά και Αλέξανδρο Παπαδόπουλο να αφήνουν θετικότατες εντυπώσεις!

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια και οι δύο ομάδες εναλάσσονταν στην πρωτοπορία του σκορ στα τελευταία λεπτά. Ωστόσο η πρωτοβουλία του Σταύρου Βουργουτζή να παίξει ως αριστερό εξτρέμ, αποδείχθηκε καθοριστική στην εξέλιξη της αναμέτρησης, με τον "Βουρ" να σκοράρει τρία συνεχόμενα γκολ, χαρίζοντας τη νίκη στον ΑΟ Μυτιλήνης, κερδίζοντας παράλληλα και το θερμό χειροκρότημα από την εξέδρα για το πάθος και την αποφασιστικότητα του!

Βαθμολογία

  Β' Εθνική - 4ος Όμιλος Αγ. Β.
1. Αίαντας Μυτιλήνης 1 2
2. ΑΟ Μυτιλήνης 1 2
3. ΑΕ Λήμνου 3 2
4. Ολυμπιάδα Χίου 1 0
5. Παπάδος Γέρας - -
6. Έφηβος Χίου - -

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey