Στη Λήμνο η Εθνική νεανίδων

14/04/2015 - 15:31

Μια σπουδαία διοργάνωση θα φιλοξενήσει το γειτονικό νησί της Λήμνου, στο Κλειστό Γυμναστήριο "Νίκος Σαμαράς" το διάστημα 17 έως 19 Απριλίου. Ο λόγος για τους αγώνες του 5ου ομίλου στην προκριματική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος χάντμπολ της κατηγορίας νεανίδων (κάτω των 19 ετών), με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Πορτογαλίας και του Ισραήλ, που θα δώσουν τη μάχη για τα δύο προνομιούχα εισιτήρια, που δηγούν στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Μια είδηση που, αναμφίβολα, προκαλεί μελαγχολία στους κατοίκους της Λέσβου, οι οποίοι πααμένουν δίχως σύγχρονο Κλειστό Γυμανστήριο, που να πληροί τις προδιαγραφές για τη φιλοξενίατόσο σπουδαίων διοργανώσεων, σε αντίθεση με τη Λήμνο, που όχι μόνο κατόρθωσε με συντονισμένες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια να αποκτήσει μια τέτοια αθλητική εγκατάσταση, αλλά παράλληλα βρίσκει τον τρόπο και τους πόρους για να φέρει στο νησί διεθνείς διοργανώσεις.

Σημειώνεται πως τους αγώνες διοργανώνει η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου, του Δήμου Λήμνου, του ΟΕΠΑ του Δήμου Λήμνου και της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου.

Συνοπτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα:

Παρασκευή (17/4)
Ελλάδα-Ισραήλ (17:00)
Τελετή Έναρξης (19:00)
Πορτογαλία-Γαλλία (20:30)

Σάββατο (18/4)
Πορτογαλία-Ελλάδα (17:30)
Γαλλία-Ισραήλ (20:30)

Κυριακή (19/4)
Ισραήλ-Πορτογαλία (14:30)
Γαλλία-Ελλάδα (18:00)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey