Στη Λήμνο η Εθνική νεανίδων για το Πανευρωπαϊκό!

16/12/2016 - 20:44 Τελευταία τροποποίηση στις 16/12/2016 - 20:52

Και επίσημα στη Λήμνο θα διεξαχθεί ο προκριματικός όμιλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χάντμπολ, της κατηγορίας νεανίδων, με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Νορβηγίας και της Τουρκίας, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο "Νίκος Σαμαράς" την προσεχή άνοιξη και συγκεκριμένα από 17 έως 19 Μαρτίου. 

Αυτή θα είναι η δεύτερη μεγάλη διοργάνωση, που φιλοξενεί η Λήμνος στο χάντμπολ, μετά από την αντίστοιχη του 2015, όταν η Ελλάδα αντιμετώπισε στη Μύρινα τις Γαλλία, Ισραήλ και Πορτογαλία στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού νεανίδων, πέρυσι τον Απρίλη. 

Πρωτοστάτες σε αυτή την προσπάθεια, οι άνθρωποι του τμήματος χάντμπολ της ΑΕ Λήμνου, που ήρθαν σε συνεννόηση με την ΟΧΕ, έχοντας την απόλυτη στήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Λήμνου. Το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ν. Σαμαράς» εξάλλου, πληροί τις προδιαγραφές για να διεξαχθούν εκεί επίσημοι διεθνείς αγώνες, σε αντίθεση με όσα διαθέτει η Λέσβος σε επίπεδο αθλητικών εγκαταστάσεων.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey