Όλα έτοιμα για το Πανευρωπαϊκό Κ19 στη Λήμνο

10/03/2017 - 15:52

Στην τελική ευθεία των προετοιμασιών της προκριματικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος χάντμπολ κάτω των 19 ετών νεανίδων βρίσκεται η Λήμνος, που θα αρχίσει να υποδέχεται τις επόμενες ημέρες τις αποστολές της Νορβηγίας, της Τουρκίας και φυσικά της Ελλάδας, οι οποίες απαρτίζουν τον όμιλο.

Αυτή είναι η δεύτερη, συνεχόμενη μάλιστα, χρονιά που το γειτονικό νησί ανέλαβε τη διοργάνωση αυτής της φάσης των αγώνων, μετά από την αντίστοιχη του 2015, όταν η Ελλάδα αντιμετώπισε στη Μύρινα τη Γαλλία, το Ισραήλ και την Πορτογαλία. Συνολικά λόγω της διοργάνωσης, θα βρεθούν στη Λήμνο περίπου 80 αθλήτριες, προπονητές και συνοδοί, ξεκινώντας να καταφθάνουν στο νησί από την ερχόμενη Πέμπτη. Η ελληνική αποστολή θα βρίσκεται πάντως στη Λήμνο από νωρίτερα και συγκεκριμένα την προσεχή Κυριακή, ώστε να εγκλιματιστεί γρήγορα, πραγματοποιώντας προπονήσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 17, 18 και 19 Μαρτίου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Νορβηγία-Τουρκία (17/3, 18:00)
Ελλάδα-Τουρκία (18/3, 18:30)
Ελλάδα-Νορβηγία (19/3, 17:30)

Αυτή θα είναι η δεύτερη μεγάλη διοργάνωση, που φιλοξενεί η Λήμνος στο χάντμπολ, 

Πρωτοστάτες σε αυτή την προσπάθεια, οι άνθρωποι του τμήματος χάντμπολ της ΑΕ Λήμνου, που ήρθαν σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας, έχοντας την απόλυτη στήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Λήμνου. Το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ν. Σαμαράς» εξάλλου, πληροί τις προδιαγραφές για να διεξαχθούν εκεί επίσημοι διεθνείς αγώνες, σε αντίθεση με τη μοναδική αθλητική κλειστή εγκατάσταση που διαθέτει η Λέσβος. Γεγονός που πάντως δεν προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό στους τοπικούς φορείς, εδώ και πολλά χρόνια...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey