Άρωμα Ευρώπης στη Λήμνο

16/03/2017 - 17:41 Τελευταία τροποποίηση στις 16/03/2017 - 17:58

Στη Μύρινα συγκεντρώνονται από αύριο τα βλέμματα των φίλων του χάντμπολ, αφού στο Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» θα φιλοξενηθεί ο όμιλος της Ελλάδας στην προκριματική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νεανίδων (Κ19), όπου η χώρα μας θα αντιμετωπίσει τη Νορβηγία και την Τουρκία. Αυτή είναι η δεύτερη, συνεχόμενη μάλιστα, χρονιά που το γειτονικό νησί ανέλαβε τη διοργάνωση αυτής της φάσης των αγώνων, μετά από την αντίστοιχη περσινή, όταν η Ελλάδα αντιμετώπισε στη Μύρινα τη Γαλλία, το Ισραήλ και την Πορτογαλία.

Η εθνική ομάδα νεανίδων βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή στη Μύρινα, πραγματοποιώντας προπονήσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες. Μάλιστα, επισκέφθηκε σήμερα τα Δημοτικά Σχολεία, καθώς και το Γυμνάσιο της Μύρινας, ενημερώνοντας τα παιδιά για τη σημαντική αυτή διοργάνωση. Η υποδοχή από τα σχολεία έγινε σε κλίμα ενθουσιασμού, αφού οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις αθλήτριές μας, ενώ μέσα από κοινά παιχνίδια γνώρισαν καλύτερα το άθλημα του χάντμπολ. Τέλος, οι διεθνείς αθλήτριες μοίρασαν μπάλες στα παιδιά, προσφορά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης.

Νωρίς το μεσημέρι κατέλυσε στη Λήμνο και η αποστολή της Νορβηγίας, ενώ η ομάδα της Τουρκίας έφτασε ακτοπλοϊκώς από το Αϊβαλί, σήμερα το πρωί, στη Μυτιλήνη και ακολούθως ταξίδεψε αεροπορικώς για το γειτονικό νησί.

Οι αγώνες κάνουν πρεμιέρα σήμερα και θα διαρκέσουν ως την Κυριακή (19/3), με το αγωνιστικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τις εξής συναντήσεις:

Νορβηγία-Τουρκία (17/3, 18:00)
Ελλάδα-Τουρκία (18/3, 18:30)
Ελλάδα-Νορβηγία (19/3, 17:30)

Πρωτοστάτες σε αυτή την προσπάθεια είναι οι άνθρωποι του τμήματος χάντμπολ της ΑΕ Λήμνου, που ήρθαν σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας, έχοντας την απόλυτη στήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Λήμνου.

Φωτογραφίες | limnosfm100.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey