Πανέτοιμος για τα μπαράζ ο Πολιχνίτος

29/03/2017 - 17:13

Ξεκινούν (1-2/4) τα μπαράζ ανόδου προς την Α2 Κατηγορία χάντμπολ, όπου θα συμμετάσχει και ο πρωταθλητής Λέσβου, ΑΟ Πολιχνίτος. Εκεί, θα βρει αντιπάλους την Ακαδημία Πάτρας και τον Νηρέα Αθηνών, σε ματς που θα διεξαχθούν σε ουδέτερες έδρες. 

Τα προνομιούχα εισιτήρια είναι δύο, γεγονός που μεταφράζεται σε αυξημένες πιθανότητες για τον εκπρόσωπο του Νομού Λέσβου στη διαδικασία. Στον Πολιχνίτο αρκεί μία νίκη για να πανηγυρίσει την άνοδο και άπαντες στο σύλλογο δηλώνουν πεισμωμένοι να τα καταφέρουν.

Μόλις στον δεύτερο χρόνο παρουσίας του στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, στον όμιλο του βορειοανατολικού Αιγαίου, ο ΑΟ Πολιχνίτος κατέκτησε τον τίτλο και μάλιστα αήττητος. Σε δήλωσή του ο υπεύθυνος του τμήματος Μπάμπης Σαλταμάρας επισημαίνει: "Η φετινή χρονιά κύλησε πολύ πιο εύκολα από ότι περιμέναμε. Ο στόχος που θέσαμε από την αρχή επετεύχθη με πάρα πολλά προβλήματα όμως, όχι τόσο αγωνιστικά, αλλά θέματα που αφορούν την προπόνηση της ομάδας. Όμως πεισμώσαμε, οι παίκτες έβγαλαν στο γήπεδο το ταλέντο τους, με αποτέλεσμα να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, έχοντας και μια ισοπαλία. Τώρα πάμε στα μπαράζ ανόδου με αισιοδοξία και για την απόκτηση εμπειριών. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους παίκτες-προπονητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τους εύχομαι να κλείσουν τη χρονιά με ότι καλύτερο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας, μικρούς μεγάλους, γιατί χωρίς την συνεισφορά τους ίσως να μην φτάναμε στα μπαράζ σήμερα. Φυσικά και τους φιλάθλους μας, που μας στήριξαν όλη τη χρονιά και πραγματικά ήταν ο όγδοος παίκτης μας, με την ώθηση που έδιναν στους αθλητές μας από την κερκίδα."

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου:

Παρασκευή (31/3, 17:00)
Γήπεδο Άργους 
Νηρέας Αθηνών-Ακαδημία Πατρών

Σαββάτο (1/4, 18:30)
Γήπεδο Νέας Ιώνιας
ΑΟ Πολιχνίτος–Νηρέας Αθηνών

Κυριακή (2/4, 16:00)
Γήπεδο Καματερού 
Ακαδημία Πατρών-ΑΟ Πολιχνίτος

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey