Ήττα με... κέρδη για τον Πολιχνίτο!

02/04/2017 - 00:38

Ο ΑΟ Πολιχνίτου ηττήθηκε στην πρεμιέρα του στα μπαράζ ανόδου προς την Α2 κατηγορία των ανδρών στο χάντμπολ, όμως η εμφάνισή του κόντρα στον πανίσχυρο Νηρέα Αθηνών άφησε υποσχέσεις για το δεύτερο και καθοριστικότερο ματς της διαδικασίας.

Ο πρωταθλητής Λέσβου έχασε με 21-37 από την αθηναϊκή ομάδα, που κέρδισε και επίσημα το ένα εκ των δύο προνομιούχων εισιτηρίων για την άνοδο, αφού είχε επικρατήσει και της Ακαδημίας Πατρών χθες με 38-22, στο Γήπεδο του Άργους.

Πλέον, η ομάδα των Κατρακάζα-Μάρκου θα τα δώσει όλα για όλα απέναντι στους Πατρινούς (16:00) στο Γήπεδο Καματερού, αναζητώντας τη νίκη που θα της εξασφαλίσει την πολυπόθητη επίτευξη του στόχου. Το έργο της δεν θα είναι εύκολο, αφού θα πρέπει να συνυπολογιστεί και η κούραση από τη σημερινή αναμέτρηση, δεδομένου ότι η ομάδα της Πάτρας είχε ένα επιπλέον 24ωρο για να αναπληρώσει τη χαμένη ενέργεια από τη δική της πρεμιέρα.

Είτε νικήσει, είτε χάσει όμως, ο Πολιχνίτος είναι από τις κερδισμένες ομάδες φέτος, αφού στο δεύτερο χρόνο παρουσίας του στις επίσημες διοργανώσεις όχι μόνο απέδειξε πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο, αλλά παίρνει και τις απαραίτητες εμπειρίες για να μπορέσει να τα πάει ακόμα καλύτερα τα επόμενα χρόνια.

Βαθμολογία

  Μπαράζ ανόδου Β. Γκολ
1. Νηρέας Αθηνών 4 75-43
2. Ακαδημία Πατρών 0 22-38
3. ΑΟ Πολιχνίτου 0 21-37

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey