Πουλάει... τρέλα η Ομοσπονδία για τα μπαράζ!

03/04/2013 - 14:26 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2013 - 15:24

handball_goal_11Έντονα ενοχλημένες παρουσιάζονται τρεις από τις τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα μπαράζ ανόδου για τη Β' Εθνική των ανδρών, με την πρόθεση της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας να πραγματοποιήσει τους αγώνες στην "ουδέτερη" έδρα του Κλειστού Γυμναστηρίου Νίκαιας, τη στιγμή που στον ίδιο όμιλο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός Κερατσινίου.

Παπάδος Γέρας, Χανιά και Βόλος θα διεκδικήσουν μαζί με την ομάδα του Κερατσινίου δύο από τα τέσσερα εισιτήρια ανόδου, ωστόσο με τη στάση της η ΟΧΕ δείχνει να ευνοεί εμφανέστατα την ομάδα του Πειραιά.

Σύμφωνα με την προκήρυξη της Ομοσπονδίας τα μπαράζ θα πρέπει να διεξαχθούν σε ουδέτερο γήπεδο, ενώ τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής θα καλυφθούν αποκλειστικά από τα σωματεία, κάτι που δικαιολογεί απόλυτα τις αντιδράσεις των τριών επαρχιακών ομάδων, οι οποίες διαπιστώνουν ότι την ώρα που εκείνες θα "ματώσουν" οικονομικά για να μεταβούν στην Αθήνα, ο Ολυμπιακός Κερατσινίου θα παίξει δίπλα στη φυσική του έδρα.

Με αυτά τα δεδομένα, οι άνθρωποι του Παπάδου Γέρας σκέπτονται ακόμα και το ενδεχόμενο να μην κατέβουν να αγωνιστούν στα μπαράζ, θεωρώντας πραγματική... κοροϊδία τη στάση της Ομοσπονδίας, ειδικά από τη στιγμή που θα επιβαρυνθεί ο σύλλογος με τόσα έξοδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey