Ξεκίνημα με νίκες για Αίαντα και Γέρα

10/04/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:43


Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα χάντμπολ των ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2013-14, με δύο αναμετρήσεις στις οποίες επιβλήθηκαν τα φαβορί, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις τους.

ΑΟ Μυτιλήνης και Γέρα έκαναν ποδαρικό στο Κλειστό της Νεάπολης, με τους Γεραγώτες να επικρατούν με σκορ 24-28, σε ένα παιχνίδι με όμορφη εξέλιξη και εντυπωσιακές φάσεις.

Στο άλλο ματς χθες, ο Αίαντας Μυτιλήνης ήταν ο μεγάλος κερδισμένος κόντρα στον ΑΟ Μυτιλήνης με σκορ 29-22, βάζοντας έτσι κι αυτός με τη σειρά του τις βάσεις για τα αμφίρροπα παιχνίδια κόντρα στη Γέρα, που αναμένεται να κρίνουν και τον εκπρόσωπο της Λέσβου στη συνέχεια της διοργάνωσης. Να σημειωθεί ότι από πλευράς Αίαντα, παραμένουν τιμωρημένοι με τρεις ακόμα αγωνιστικές οι Θοδωρής και Γιώργος Ταμβακέλλης, καθώς και οι Παναγιώτης Κατσαβέλλης, Νίκος Κουκέλλης μετά τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στον αγώνα μπαράζ με τον Κένταυρο Βόλου το 2012.

Να σημειωθεί ότι ο πρωταθλητής μας θα αντιμετωπίσει σε αγώνα μπαράζ την ΑΕ Λήμνου για τον τίτλο της Τοπικής Επιτροπής Χειροσφαίρισης Λέσβου, που θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, με αντιπάλους τους άλλους νησιωτικούς εκπροσώπους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey