Αγνώριστη η Εθνική κόντρα στην Ιταλία ηττήθηκε 8-15

06/01/2024 - 22:02 Τελευταία τροποποίηση στις 06/01/2024 - 22:05

Μία Εθνική, η οποία δεν είχε καμία σχέση με αυτή που παρουσιάστηκε κόντρα στην Ουγγαρία, υποτάχθηκε στην Ιταλία με σκορ 15-8, στη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ.

Αν και στην αρχή της αναμέτρησης η «γαλανόλευκη» εμφανίστηκε ανταγωνιστική κόντρα στην Ιταλία, ισοφαρίζοντας τα πρώτα δύο τέρματα των αντιπάλων της (2-2). Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, όμως, με τον Ντι Σόμα σε εκπληκτική ημέρα πήραν δύο τέρματα προβάδισμα κλείνοντας έτσι το πρώτο οκτάλεπτο (2-4).

Στη δεύτερη περίοδο, οι Έλληνες μείωσαν στο ελάχιστο (3-4) ωστόσο οι Ιταλοί τρία τέρματα του Ντι Σόμα έφτασαν στο +4 (3-7), με τον Κάκαρη να βγάζει μικρή αντίδραση και να μειώνει στο τέλος της περιόδου κατά ένα γκολ (4-7). Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι Ιταλοί πραγματοποίησαν την καλύτερη τους περίοδο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, βάζοντας τις βάσεις για τη δεύτερη νίκη τους στο όμιλο. Η ομάδα του Σάντρο Καμπάνια βρέθηκε τρεςι φορές με double score (4-8, 5-10, 6-12), πηγαίνοντας στο τελευταίο οκτάλεπτο με έξι γκολ μπροστά στο σκορ, διαφορά η οποία έκανε μη αναστρέψιμη την κατάσταση στο ματς.

Η τελευταία περίοδος έμοιαζε διαδικαστική, με τους Έλληνες να μην μπορούν να βγάλουν αντίδραση και τους Ιταλούς να κάνουν διαχείριση προβαδίσματος, διευρύνοντας την απόσταση στο σκορ, με το 15-8 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-3, 2-5, 2-3

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey