Ενημέρωση Καλογήρου για το κολυμβητήριο

10/11/2012 - 21:25

kolymvitirio_mytilinisΣτις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης στο Μακρύ Γιαλό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. του συλλόγου με τη Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου, η οποία ευγενικά και άμεσα αποδέχθηκε την πρόσκληση του ιστορικού σωματείου.

Κατά τη διάρκεια αυτής μάλιστα παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι των άλλων ναυταθλητικών σωματείων της πόλης της Μυτιλήνης. Πρόθεση τους ήταν να ενημερωθεί λεπτομερώς η κ. Καλογήρου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κολυμβητικοί σύλλογοι με το Δημοτικό Κολυμβητήριο Μυτιλήνης.

Από την πλευρά της η Γενική Γραμματέας, έχοντας υπόψη τα προβλήματα λειτουργίας του κολυμβητηρίου και αφού άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις απόψεις και τις θέσεις των εκπροσώπων των συλλόγων, υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση, βάζοντας τέλος στην αγωνία εκατοντάδων νέων του νησιού μας, οι οποίοι αθλούνται καθημερινά στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey