Beach Water Polo στα Βατερά

18/07/2013 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 13:57


Για πρώτη φορά φέτος η Λέσβος περιλαμβάνεται στις περιοχές που φιλοξενούν Πανελλήνιο τουρνουά “Beach Water Polo” και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης θα δώσουν το παρόν.

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (19-20-21/7), στο “ARENA Beach Bar” των Βατερών θα φιλοξενηθεί το Πανελλήνιο τουρνουά της FAB, ταυτόχρονα με την Αθήνα, τη Μύκονο, τη Χαλκίδα, το Ναύπλιο, το Ρέθυμνο και τη Χαλκιδική.

Το “Beach Water Polo” είναι ένα νέο συναρπαστικό άθλημα, που εξαπλώνεται ραγδαία στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ενώ στη Λέσβο κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά. Οι αρχές στις οποίες βασίζεται, ακολουθούν κατά βάση τους κανόνες της κλασικής υδατοσφαίρισης, γεγονός που έχει ως συνέπεια οι αθλητές που συμμετέχουν να είναι κυρίως εν ενεργεία ή παλαίμαχοι πολίστες.

Η διαφορά με το κλασικό πόλο είναι ότι στην κάθε ομάδα αγωνίζονται 5 παίκτες και όχι 7. Με δεδομένο δε, ότι δεν συμμετέχουν αυτούσια ναυταθλητικά σωματεία, στα τουρνουά που οργανώνονται μέχρι σήμερα, λαμβάνουν μέρος μεμονωμένοι αθλητές, οι οποίοι με πρωτοβουλία τους καταρτίζουν τις ομάδες.

Στο εν λόγω τουρνουά των Βατερών, θα συμμετάσχουν εν ενεργεία αθλητές εγνωσμένης αξίας από την Α1 κατηγορία, που αγωνίζονται σε ομάδες της Αθήνας, του Αργοστολίου, της Χίου, καθώς και παλαίμαχοι από διάφορα σωματεία της χώρας. Οι πολίστες του ΝΟΜ, με μεγάλο μεράκι και με ανεβασμένο το ηθικό τους από την πρόσφατη επιτυχία της παραμονής τους στη Β’ Εθνική, κατάφεραν να συγκροτήσουν διάφορες ομάδες (κυρίως κατά ηλικία) και θα συμμετέχουν ενεργά στο τουρνουά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey