Περηφάνια για τη "δική" μας Αγγελική!

15/04/2016 - 18:23

Ο ΑΟ Θήρας ζει το μεγάλο του όνειρο, έχοντας προκριθεί στον τελικό της Α1 γυναικών, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μέλος της ομάδας της Σαντορίνης, που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε από το τοπικό των Κυκλάδων να βρεθεί στην Α2, από κει στην Α1 και πλέον στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αποτελεί η Μυτιληνιά Αγγελική Βουβούλη. Στη δεύτερη θητεία της στον ΑΟ Θήρας, η πρώην αθλήτρια του Παγγεραγωτικού, που εκπροσώπησε τη Λέσβο στην Α2 πέρυσι, κυνηγά την απόλυτη αθλητική ευτυχία, ως κομμάτι μιας νησιωτικής ομάδας που πραγματικά γράφει ιστορία στο αιγαιοπελαγίτικο βόλεϊ.

Νικώντας τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό, ο ΑΟ Θήρας εξασφάλισε μια εκ των δύο θέσεων φιναλίστ της φετινής περιόδου και απέναντι στον Ολυμπιακό θα διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες του για τον τίτλο. Στη Σαντορίνη, την αποστολή της ομάδας υποδέχθηκε πλήθος κόσμου στο αεροδρόμιο, για να πανηγυρίσει τη σπουδαία επιτυχία και είναι να απορεί κανείς τι μπορεί να συμβεί εφόσον καταφέρει το ασύλληπτο. Να κερδίσει δηλαδή το πρωτάθλημα!

Η Αγγελική, συγκρατημένη αλλά και πολύ χαρούμενη, μίλησε στο "SL" και εξέφρασε τα συναισθήματά της μετά από την επιτυχία. "Είναι μεγάλες στιγμές. Νιώθω πολύ τυχερή και περήφανη, που ανήκω σε αυτή την ομάδα!", τόνισε αρχικά και αναφερόμενη στους επερχόμενους τελικούς κόντρα στο φαβορί επεσήμανε: "Είμαστε πολύ φορμαρισμένοι ως ομάδα. Βέβαια, ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Η Εθνική Ελλάδας μια φορά πήγε σε τελικό Euro και το πήρε! Σίγουρα θα είναι δύσκολα για εμάς. Όπως και να 'χει όμως, είμαστε φιναλίστ. Ο ΑΟ Θήρας, στη δεύτερη χρονιά του στην Α1, κατάφερε να πάει στον τελικό. Αυτό από μόνο του είναι τεράστια επιτυχία."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey