Έρη Βογιατζή: «Ο Ερμής Παμφίλων είναι η δεύτερη οικογένεια μου»

06/07/2023 - 10:07 Τελευταία τροποποίηση στις 06/07/2023 - 10:20

Στην εκπομπή «Μπάλα στον Αέρα» στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm μίλησε την Τετάρτη 5 Ιουλίου, η προπονήτρια βόλεϊ του Ερμή Παμφίλων Έρη Βογιατζη. Η κα. Βογιατζή αναφέρθηκε στην πορεία του Ερμή στο φετινό πρωτάθλημα γυναικών, στην δική της πορεία στον χώρο του βόλεϊ αλλά και την επόμενη ημέρα του αθλήματος στη Λέσβο.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τη δική της μεγάλη πορεία στο άθλημα του βόλεϊ για περισσότερα από 20 χρόνια με παρουσία ακόμη και σε ομάδες στην πρώτη τη τάξει κατηγορία αλλά και τη συμμετοχή της στην Εθνική ομάδα κορασίδων.

Στη συνέχεια στην φετινή πορεία του Ερμή Παμφίλων στο πρωτάθλημα γυναικών κα το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο μετά από ένα σερί πολλών ετών. Επιπλέον, τόνισε ότι ο Ερμής είναι δεύτερη οικογένεια της και αυτό το συναίσθημα έχει «περάσει» και στις περισσότερες αθλήτριες που αγωνίζονται στην ομάδα.

Επιπρόσθετα, έγινε λόγος για την επόμενη ημέρα του βόλεϊ στη Λέσβο και τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει έτσι ώστε να προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Οι χώροι άθλησης σημείωσε δεν επαρκούν και συγκεκριμένα στα γήπεδα τύπου «μπαλόνι» δεν υπάρχει δάπεδο για το βόλεϊ με αποτέλεσμα να γίνεται δυσκολότερο το έργο για τις ομάδες.Ακόμη έγινε λόγος για τα υπόλοιπα τμήματα της ομάδας σε όλα τα αθλήματα.

Τέλος, υπογράμμισε ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα πανελλαδικά στις μικρές ηλικίες των αγοριών στο άθλημα του βόλεϊ, ενώ κλείνοντας μίλησε για την επόμενη ημέρα του Ερμή και τα δικά της μελλοντικά σχέδια.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey