«Τρέχουν» για Μάιο

16/02/2015 - 20:05 Τελευταία τροποποίηση στις 16/02/2015 - 15:02

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, σε συνεργασία με την Παγκόσμια ITF, όρισαν ως ημερομηνία διεξαγωγής του 9ου κατά σειρά διεθνούς τουρνουά τένις γυναικών με την επωνυμία «ITF Women’s Circuit $10.000 – 9th Mytilene’s Tennis Tournament», την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου.

Η διοργάνωση πραγματοποιούνταν παραδοσιακά το φθινόπωρο, όμως λόγω βασικών ελλείψεων στην υλικοτεχνική υποδομή του Κέντρου Αντισφαίρισης Νεάπολης, σε συνδυασμό με τα νέα αυστηρά κριτήρια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, αποφασίστηκε να μη διεξαχθούν τον περασμένο Οκτώβρη. Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση, το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 3 έως 10 Μαΐου 2015.

Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι σε σχέση με τις τότε ελλείψεις σε αποδυτήρια, wc, ηλεκτροφωτισμό, τίποτα απολύτως δεν έχει επιλυθεί, γεγονός που προκαλεί ανησυχίες.

Σε ανακοίνωσή του μάλιστα, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου εύχεται αυτή η μεγάλη διεθνής διοργάνωση, επίπεδου εθνικών ομάδων, που στάθηκε ζωντανή επί οκτώ συναπτά έτη στην πόλη της Μυτιλήνης, να διεξαχθεί για ακόμα μια χρονιά. Για το λόγο αυτό, ζητά τη βοήθεια και τη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης, σε μια προσπάθεια να στηριχθούν τέτοιες διοργανώσεις υψηλού επίπεδου, που συμβάλουν και στην ανάπτυξη του αθλοτουρισμού, δίνοντας παράλληλα και μια αναπτυξιακή διάσταση σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey