Αυξάνεται το ενδιαφέρον!

07/05/2015 - 10:43 Τελευταία τροποποίηση στις 08/05/2015 - 13:21

Σπουδαίες μάχες πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα στα courts του Κέντρου Αντισφαίρισης Λέσβου στη Νέάπολη, στο πλαίσιο του "9th ΟΤΕ OPEN INTERNATIONAL TENIS MYTILENE", με έπαθλο 10.000$!

Μετά και τα χθεσινά ματς, τέσσερις Ελληνίδες τενίστριες έχουν προκριθεί στις "16" του κυρίως ταμπλό στο απλό, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για μια διάκριση, σε ένα τουρνουά που παραδοσιακά έχει... ελληνικό χρώμα στον τελικό, με τρεις κατακτήσεις αθλητριών από τη χώρα μας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Αγνή Στεφάνου ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Ολλανδέζα Van Der Hoek, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-2, 6-2), ενώ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και η Σταματία Φαφαλιού, που νίκησε την Αυστριακή Kerstin Peckl με 2-0 σετ (6-3, 6-3). Στα υπόλοιπα παιχνίδια, που ολοκλήρωσαν τον Α' Γύρο, η Sara Tomic (AUS) κέρδισε την Aminat Kushkova (RUS) με 2-0 σετ (6-4, 7-5), η Gabriela Horackova (CZE) επικράτησε της Erika Vogelsang (NED) με 2-1 σετ (2-6, 6-0, 6-4), η Parres Azcoitia (ESP) έκαμψε την αντίσταση της Costanza Pera (ITA), που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και αποσύρθηκε, με 2-0 σετ (7-5, 2-0 ret.) και η Clara Tanielan έβγαλε εκτός πρόκρισης την Ελληνίδα Ναταλία Νικολοπούλου με 1-2 σετ (7-5, 4-6, 2-6).

Στο διπλό, μετά και τις χθεσινές αναμετρήσεις προέκυψαν οι φιναλίστ των ημιτελικών. Grajdek (GER) και Stamatova (BUL) προκρίθηκαν εις βάρος των Smith (USA) και Sokiran (RUS), νικώντας με 2-1 σετ (6-3, 5-7, [10-4]) και θα βρουν στον ημιτελικό τις Γραμματικοπούλου και Van Der Hoek (NED), που νίκησαν τις Gaydarzhi (RUS) και Tomic (AUS) με 2-0 σετ (6-2, 6-2). Επίσης, η Kawasaki (JPN) και Negreanu (ROU) βρίσκονται στις "4" του διπλού, μετά τη νίκη τους επί των Kushkova (RUS) και Pradova (CZE) με 2-0 σετ (6-3, 6-1), αντιμετωπίζοντας στον έτερο ημιτελικό τις Garcia-Perez (ESP) και Parres Azcoitia (ESP), που επικράτησαν των Horackova (CZE) και Peckl (AUT) με 2-0 σετ (6-4, 6-2).

Οι αγώνες συνεχίζονται σήμερα και μάλιστα το πρωί πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του μαθητών και μαθητριών του 10ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης, των τάξεων Ε' και Στ', οι οποίοι παρακολούθησαν τη δράση του διεθνούς τουρνουά, έχοντας την ευκαιρία εκτός από το να παρακολουθήσουν από κοντά αθλήτριες υψηλού επιπέδου, να συνομιλήσουν παράλληλα με τους ανθρώπους του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, γνωρίζοντας και κατανοώντας τους κανονισμούς και τη φιλοσοφία του αθλήματος, που αποτελεί εξάλλου και ολυμπιακό άθλημα. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey