Αποκλείστηκαν τρεις Ελληνίδες

10/10/2012 - 11:55 Τελευταία τροποποίηση στις 10/10/2012 - 12:27

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Α' Γύρου του κυρίως ταμπλό, τόσο στο απλό όσο και στο διπλό του «7th ΟΤΕ Tennis Open International Women’s Circuit $10.000», που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στις εγκαταστάσεις της Νεάπολης στη Μυτιλήνη.

Στο απλό, αποκλείστηκαν και οι τρείς Ελληνίδες που αγωνίστηκαν την Τρίτη. Η Αγγελική Καΐρη ηττήθηκε από την Ολλανδή Λιζάν Φαν Ριτ με 2-0 σετ (7-5, 7-5), ενώ η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κατίνκα Φον Ντάιχμαν από το Λιχτενστάιν χάνοντας με 2-0 σετ (6-4, 6-0). 

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έμεινε εκτός συνέχειας από τη Γερμανίδα Κάρολιν Ντάνιελς, χάνοντας με 2-0 σετ (6-4, 6-3), σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, παρά τη σκληρή προσπάθεια της Ελληνίδας τενίστριας.

Στο διπλό, η Δέσποινα Βογάσαρη με συμπαίκτρια την Πολωνή Σίλβια Ζαγκόρσκα επικράτησαν με 2-0 σετ (6-3, 6-4) των Πολίν Τσάρνικ (Πολωνή) και Κορίνα Ζάγκερ (Ελβετίδα) και προκρίθηκαν έτσι στα προημιτελικά του τουρνουά. Αντίθετα, οι Γραμματικοπούλου/Καίρη αποκλείστηκαν με 2-0 σετ (6-0, 6-1) από τις Στέμερ (Γερμανίδα) και Φον Ντάιχμαν (Λιθουανή).

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες του Β' Γύρου του απλού για τις Ελληνίδες τενίστριες. Η Αγνή Στεφάνου αντιμετωπίζει την Ιταλίδα Νικόλ Κλέρικο και η Δέσποινα Βογάσαρη την Ισπανίδα Ζοζεφίν Μπουαλέμ.

Αμέσως μετά, τρείς ακόμα Ελληνίδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στα ημιτελικά του διπλού. Οι Χριστοπούλου/ Στεφάνου αντιμετωπίζουν τις Γαλλίδες Αρκαντζιόλι/Σαραζίν και οι Βογάσαρη/Ζαγκόρσκα κοντράρονται με τις Γερμανίδες Σάντερ/Σμίτ.

Τα αποτελέσματα της 2ης ημέρας του τουρνουά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey