Στον τελικό η Δέσποινα Βογάσαρη!

13/10/2012 - 20:59

Vogasari_Despoina_action_double1Μια ακόμα σπουδαία επιτυχία Ελληνίδας αθλήτριας, στην επταετή παρουσία του "Tennis Open Mytilini Women's Circuit 10.000$", σημειώθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Νεάπολης, αφού η Δέσποινα Βογάσαρη κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά στο απλό, αποκλείοντας τη Γερμανίδα Caroline Daniels με 2-0 σετ.

Η μεγάλη εμφάινιση της Ελληνίδας αθλήτριας στον ημιτελικό ήταν η σημαντικότερη έως τώρα στιγμή του «7th ΟΤΕ Tennis Open Internationa Women's Circuit", που διεξάγεται στη Μυτιλήνη με έπαθλο 10.000$.

Η Βογάσαρη πήρε το πρώτο σετ σε 45 λεπτά με 6-3. Στο δεύτερο σετ, κατάφερε να προηγηθεί στο ξεκίνημα με 3-0 βάζοντας τις βάσεις για την πρόκρισή της στον τελικό. Ο αγώνας της κόντρα στη Γερμανίδα Daniels διήρκησε συνολικά 1 ώρα και 25 λεπτά.

Στον πιο σπουδαίο αγώνα της διοργάνωσης, που θα κρίνει και τον τίτλο, η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Πολωνή Sylvia Zagorska, η οποία στον ημιτελικό που προηγήθηκε, επικράτησε της Βουλγάρας Julia Stamatova με 2-0 σετ (6-3, 6-2).

Ο μεγάλος τελικός, που αναμένεται να είναι συναρπαστικός προσελκύοντας αρκετό κόσμο στις φιλόξενες κερκίδας των εγκαταστάσεων του τένις στη Νεάπολη της Μυτιλήνης (πίσω από το Κλειστό Γυμναστήριο στις κατασκηνώσεις ΠΙΚΠΑ), θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, με ώρα έναρξης τις 11:30 το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή θα είναι η τέταρτη χρονιά από τις επτά της διοργάνωσης, που Ελληνίδα αθλήτρια καταφέρνει να φτάσει στον τελικό του τουρνουά της Μυτιλήνης. Μάλιστα, η παράδοση θέλει τις αθλήτριες της χώρας μας να κερδίζουν εν τέλει και τον τίτλο, καθώς το πέτυχαν τόσο η Γερασίμου, όσο και η Γεωργάτου με την Παπαμιχαήλ. Ευχή όλων είναι η αυριανή μέρα να αποδειχθεί εξίσου τυχερή και για την Δέσποινα Βογάσαρη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey