Το σήκωσε η Βογάσαρη! [pics]

14/10/2012 - 14:24 Τελευταία τροποποίηση στις 14/10/2012 - 15:43

Tennis_7th_Final_singles_aponomes1_slH Μυτιλήνη αποδείχθηκε γούρικη πόλη ξανά για τις Ελληνίδες αθλήτριες, αφού για τέταρτη φορά μέσα στην τελευταία επταετία που διοργανώνεται το "Tennis Open International Women's Circuit 10.000$", συμπατριώτισσά μας καταφέρνει να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Μετά τις Γερασίμου, Γεωργάτου και Παπαμιχαήλ, φέτος ήταν η σειρά της 17χρονης Δέσποινας Βογάσαρη να κερδίσει το τρόπαιο στο απλό, νικώντας στον τελικό την Πολωνή Sylvia Zagorska με 2-1 σετ (6-1, 2-6, 6-4), σε ένα συναρπαστικό ματς, ιδίως στο τρίτο σετ εκεί όπου οι δύο αθλήτριες έκαναν διαδοχικά breaks.

Ο αγώνας κράτησε σχεδόν δύο ώρες και τον παρακολούθησε αρκετός κόσμος στις εγκαταστάσεις της Νεάπολης στη Μυτιλήνη. Η Ελληνίδια πρωταθλήτρια πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-1, ωστόσο η Πολωνή αντίπαλός της, Νο3 στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και ισοφάρισε σε 1-1, επικρατώντας με 2-6 στο 2ο σετ.

Tennis_7th_Final_singles_Vogasari1_slΣτο τρίτο και καθοριστικό σετ όμως, η Βογάσαρη ξεκίνησε πολύ δυναμικά και προηγήθηκε με 3-0.

Η Zagorska ισοφάρισε σε 3-3, όμως η Ελληνίδα απάντησε με νέο break και πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 5-3. Η Πολωνή υπερασπίστηκε το σερβίς της, μειώνοντας σε 5-4.

Όμως η Βογάσαρη ήταν αλάνθαστη στο τελευταίο game του αγώνα, πανηγυρίζοντας τη νίκη και μαζί τον πρώτο της επαγγελματικό τίτλο, τον οποίο θα θυμάται για πάντα όπως τόνισε από μικροφώνου στις πρώτες της δηλώσεις.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στις δύο φιναλίστ του απλού, με τη Βογάσαρη να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της για τη σημαντική της επιτυχία και τη Zagorska να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τα λάθη, που της στέρησαν τον τίτλο.

Πολύ καλή η διοργάνωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, που για ακόμα μια χρόνια έφερε εις πέρας την αποστολή του και πρόσφερε στην πόλη της Μυτιλήνης ένα διεθνές τουρνουά, αντάξιο των προσδοκιών των φίλων του αθλήματος, που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Tennis_7th_Final_singles_Vogasari2_slTennis_7th_Final_singles_Zagorska2_sl

Tennis_7th_Final_singles_aponomes2_sl

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey