Έντονα τα συναισθήματα στα κορτς

10/09/2013 - 21:28

Tennis_7th_flowers_court1Συνέχεια στην αγωνιστική δράση του κυρίως ταμπλό στο 8ου Τουρνουά «ΟΤΕ Tennis Open International Women’s Circuit $10.000», που γίνεται στο Κέντρο Αντισφαίρισης Λέσβου, στη Νεάπολη Μυτιλήνης εντός των κατασκηνώσεων ΠΙΚΠΑ.

Στους σημερινούς αγώνες, στο μονό η Ελένη Χριστοφή προκρίθηκε άνευ αγώνος, όμως οι άλλες δύο Ελληνίδες γνώρισαν ήττες από τις αντιπάλους τους. Συγκεκριμένα, η Μάντυ Γουέιτζμεϊκερ από την Ολλανδία απέκλεισε την Ελπίδα Μαλάμου με 2-0 σετ (6-1, 6-3) και η Άσλεϋ Μέρντοκ από τις ΗΠΑ απέκλεισε την Σοφία Ζέγκου με 2-0 σετ (6-2, 6-3). Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας η Βελγίδα Κλάρτγιε Λίμπενς νίκησε την Βαλεντίνα Κουλίκοβα από τη Ρωσία με 2-0 (6-2, 6-3).

Στον ημιτελικό του διπλού αποκλείστηκαν και οι δύο ελληνικές ομάδες. Οι Μαλάμου/Μαρκεσίνη έχασαν με 0-2 σετ (5-7, 0-6) από τις Ντάιγκμαν/Σαμπίνο και οι Σάκκαρη/Στεφάνου με 1-2 σετ [6(6)-7, 6-4, 6-10] από τις Μέρντοκ/Ραζκίεβιτς.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις του Β' Γύρου στο μονό, όλοι με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Στις 13:00, η Ιωάννα Μαρκεσίνη θα αντιμετωπίσει την Μπέατρις Σέντερμαρκ από τη Σουηδία και η Σταματία Φαφαλιού την Μάντυ Γουέιτζμεϊκερ από την Ολλανδία. Στις 14:30, η Αγνή Στεφάνου κοντράρεται με την Τερέζα Χέιλοβα από την Τσεχία και η Αγγελική Καΐρη θα παίξει ενάντια στην Αγγλίδα Λόρα Ντάιγκμαν που επιστρέφει στη Μυτιλήνη για δεύτερη χρονιά. Τέλος στις 16:30, η Ελένη Χριστοφή θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό με αντίπαλο την Ελβετίδα Λίζα Σαμπίνο, που αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί της δοργάνωσης. Την ίδια ώρα, το Νο1 του τουρνουά, η Ελληνίδα Μαρία Σάκκαρη θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στη Σαμάνθα Πάουερς από τις ΗΠΑ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey