Ο τίτλος στη Λίμπενς, ήττα για Σάκκαρη!

14/09/2013 - 21:01 Τελευταία τροποποίηση στις 14/09/2013 - 21:33

Tennis_8th_Liebens_Sakkari_2013Δεν τα κατάφερε η Ελληνίδα Μαρία Σάκκρη στον τελικό του «ΟΤΕ Tennis Open International Women’s Circuit $10.000», γνωρίζοντας την ήττα από τη Βελγίδα Κλάρτγιε Λίμπενς, η οποία κατέκτησε τον τίτλο στο μονό.

Σε έναν τελικό που κράτησε κάτι περισσότερο από μία ώρα, η Σάκκαρη δε βρέθηκε σε καλή μέρα, σε αντίθεση με τη Βελγίδα αθλήτρια που ότι έκανε της έβγαινε στο κορτ, δημιουργώντας εκνευρισμό στην Ελληνίδα, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις επέστρεψε από τραυματισμό. Το πρώτο σετ έληξε με 6-2 στα γκέιμς και παρά την αξιέπαινη προσπάθεια της Σάκκαρη να γυρίσει το ματς, η Λίμπενς πήρε και το δεύτερο σετ με 6-1, κερδίζοντας όλα τα πλεονεκτήματα σε όσα γκέμις  κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Ο φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες χειροκρότησε θερμά τις δύο αθλήτριες, που πρόσφεραν απλόχερα όμορφο θέαμα στο Κέντρο Αντισφαίρισης Λέσβου, στη Νεάπολη. Τις απονομές των επάθλων πραγματοποίησε ο Βουλευτής Λέσβου Παύλος Βογιατζής, εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης ΟΤΕ, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του οικοδεσπότη Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου κ. Αλατζάς.

Αυτό ήταν το όγδοο συνεχόμενο διεθνές τουρνουά της Μυτιλήνης, με συνολικά έπαθλα ύψους 10.000$, που έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός στα αθλητικά δρώμενα του βορείου Αιγαίου. Στις δηλώσεις τους οι δύο φιναλίστ ευχαρίστησαν τον κόσμο για την υποστήριξη, αλλά και τους διοργανωτές για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey