Για ένατη χρονιά στη Λέσβο!

07/08/2014 - 13:10

Tennis_8th_Liebens_Sakkari_2013Μια διοργάνωση, που καθιερώθηκε ως θεσμός τα τελευταία εννέα χρόνια, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στη Μυτιλήνη. Ο λόγος για το "9th International Women's Mytilene Circuit" με χρηματικά έπαθλα ύψους 10.000$, που διεξάγεται από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λέσβου, σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Αντισφαίρισης Λέσβου στη Νεάπολη από τις 5 έως 12 Οκτωβρίου. Πρόκειται για επαγγελματικούς αγώνες, η βαθμολογία των οποίων προσμετράται στην παγκόσμια κατάταξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας (ITF). Θα διαρκέσει οκτώ ημέρες και θα συμμετάσχουν σε αυτό καταξιωμένες αθλήτριες από 20 περίπου διαφορετικές χώρες, με τις περισσότερες να αποτελούν βασικά στελέχη των εθνικών τους ομάδων.

Αναμφίβολα, μια διοργάνωση που εκτός από τα αγωνιστικά οφέλη για τις αθλήτριες που θα διακριθούν, προσφέρει παράλληλα οικονομικά και κοινωνικά οφέλη, δίνοντας μια νέα αναπτυξιακή διάσταση στην πόλη, όπου θα χτυπά η καρδιά του τένις.

Σε ανακοίνωσή του, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου επισημαίνει πως απαιτείται η βοήθεια των τπικών φορέων για την εύρεση των οικονομικών πόρων που απαιτούνται, κυρίως για τις αμοιβές των έξι διαιτητών και της μετακίνησης τους. Καθώς επίσης να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα και να εκδοθεί η άδεια λειτουργιάς και καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων, που είναι απαραίτητη για την τέλεση του τουρνουά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey