Επαγγελματίας ο Γιώργου, δανεικός ο Ευαγγελιδάκης

22/08/2014 - 19:16 Τελευταία τροποποίηση στις 22/08/2014 - 19:41

Την απόφαση να προβιβαστεί από μέλος της Κ20, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα, πήραν οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ για τον νεαρό Γιάννη Γιώργου, που εντυπωσίασε με τις περσινές εμφανίσεις του τον Γιάννη Ματζουράκη, αφήνοντάς του τις καλύτερες εντυπώσεις και στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο Γιάννης Γιώργου ακολούθησε το προπονητικό πρόγραμμα των "μεγάλων" στην Ιταλία, περνώντας με επιτυχία και από το μικροσκόπιο του "Ρουμάνου". Χθες υπέγραψε κατενθουσιασμένος πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Καλλονής και αμέσως μετά έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχάς τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Νίκο Μιχαλάκη και όλη τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσαν να κάνω πραγματικότητα το όνειρο μου. Επίσης στον προπονητή μου κύριο Γιάννη Ματζουράκη που με εμπιστεύτηκε και με ενέταξε στο ρόστερ της μεγάλης ομάδας. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στους προπονητές μου κύριο Δημήτρη Γαβαλά, κύριο Πελέκη και κύριο Ρίππη από την Κ20 γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα φτάσει στο επίπεδο που είμαι σήμερα. Τέλος ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου τόσο στην Κ20 όσο και στη μεγάλη ομάδα. Παράλληλα την οικογένειά μου για τη συνεχή στήριξη τους».AELK_OFH_Evaggelidakis

Παράλληλα, ένας παίκτης που πήρε πέρυσι το "βάπτισμα" στη Super League, αγωνιζόμενος με την ΑΕΛΚ στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, ο Κυριάκος Ευαγγελιδάκης, παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν στην ομάδα του Φωκικού και θα προσπαθήσει φέτος να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη Football League με την ομάδα της Άμφισσας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey