Χωρίς πέντε μεταγραφές της στην Τούμπα

23/08/2014 - 13:20

Η πρεμέρα των Καλλονιατών στη φετινή Super League, απέναντι στον πάντα δυνατό ΠΑΟΚ, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας σε έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της περσινής τιμωρίας του "Δικεφάλου του βορρά" από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο.

Μπορεί οι Θεσσαλονικείς να προέρχονται από ευρωπαϊκή "γκέλα", έχοντας ηττηθεί μεσοβδόμαδα από τη Ζίμπρου στη Μολδαβία με τον επαναληπτικό να είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Πέμπτη (28/8), ωστόσο ο Άγγελος Αναστασιάδης ζήτησε από τους απίκτες του να ξεκινήσουν "με το δεξί" απέναντι στην ΑΕΛΚ. Επέστρεψε στις κανονικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ ο τιμωρημένος Βίτορ, όμως δεν έχει δικαίωμα συμετοχής ο Κλάους Αθανασιάδης.

Ο Γιάννης Ματζουράκης πήρε στη Θεσσαλονίκη 19 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας στη Λέσβο τους Χουάνμα και Μίνγκα, οι οποίοι κουβαλάνε τιμωρία από την περσινή σεζόν, αλλά και τους τραυματίες Ναβάρο, Πιπίνη και Στεφάνοβιτς. Ο "Ρουμάνος" πάντως δείχνει να βασίζεται και στο "νέο αίμα" της ομάδας. έχοντας στην αποστολή τους νεαρούς Γιουκαρή, Γιώργου και Μπουρού.

Αναλυτικά, η αποστολή της ΑΕΛΚ: Χογκ, Άλεξιτς, Γιορέντε, Βαλιός, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Μπαρέρα, Αντέτζο, Γιουκαρής, Καλτσάς, Κειτά, Γιώργου, Λεοζίνιο, Κύπρου, Μανούσος, Βλαστέλλης, Αγρίτης, Καμαρά και Μπουρούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey