Ματζουράκης: "Έμεινα ικανοποιημένος για 45 λεπτά"

25/08/2014 - 09:14 Τελευταία τροποποίηση στις 25/08/2014 - 11:22

Matzourakis_Toumpa_PAOK_AELK_1-1Ο Γιάννης Μαντζούρακης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, αναφέρθηκε στην εμφάνιση της Καλλονής, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον "Δικέφαλο του Βορρά" για τη ρεβάνς του Europa με τη Ζίμπρου, ενώ μίλησε και για άλλα ενδιαφέροντα ζητήματα.

“Ηταν ένα παιχνίδι, που ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε φάσεις. Μπήκαμε νωχελικά, αλλά στη συνέχεια καλύψαμε καλύτερα το γήπεδο. Είμαι ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονο, είχαμε αρκετές επισκέψεις στα καρέ του αντιπάλου. Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ την Πέμπτη”, ανέφερε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΛΚ, ενώ αμέσως μετά απάντησε σε ερωτήσεις για τη διαιτησία:“Είμαστε στην αρχή, μέχρι να πάρουμε ρυθμό θέλει χρόνο. Ολοι παλεύουμε μέσα στο γήπεδο, η διαιτησία παίζει ρόλο και στον έναν και στον άλλο. Είναι έναρξη του πρωταθλήματος και θα περιμένουμε να δούμε μετά τις πέντε αγωνιστικές το πρόσωπο της κάθε ομάδας. Δεν μπορείς να έχεις τα αντανακλαστικά που πρέπει μετά από φιλικά. Σήμερα είχε και αφόρητη ζέστη και υγρασία”.

Για τις αποκαλύψεις που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο: “Υπάρχουν πολλοί πιο υπεύθυνοι από μένα να ασχοληθούν με αυτό το θέμα, δεν μπορώ να πάρω θέση. Είναι η ΕΠΟ. Πλην της δικαιοσύνης, τι να πούμε εμείς;”. Αναφορικά με το φετινό στόχο της Καλλονής επεσήμανε: “Είμαστε μόλις δεύτερη χρονιά στην κατηγορία και θέλουμε να παλέψουμε για παραμονή. Θα το κάνουμε με σεβασμό προς όλες τις ομάδες. Θα δώσουμε μεγάλη μάχη”.

Τέλος, για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ υποστήριξε: “Ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι έκανε πολύ καλύτερες εμφανίσεις στα φιλικά, ξεκίνησε άτυχα. Είδα το παιχνίδι στη Μολδαβία. Είχε τη δυνατότητα να σκοράρει, αλλά δεν το έκανε παρόλο που για 70 λεπτά είχε τον πρώτο λόγο και δέχτηκε ένα γκολ από το τίποτα. Έχει αρκετούς νέους παίκτες και θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Την Πέμπτη σίγουρα θα πάρει την πρόκριση”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey