Πραγματικό «φρούριο» ο Ταρλάς

21/10/2014 - 09:07 Τελευταία τροποποίηση στις 21/10/2014 - 11:39

AELK_Tarlas_kerkides_Kerkyra1Το μεγάλο όπλο της φετινής ΑΕΛΚ είναι αναμφισβήτητα ο "Ταρλάς". Σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν της, όταν παραδοσιακά δυσκολευόταν στα εντός έδρας παιχνίδια της, φέτος δεν χάνει ούτε… σε φιλικό! Η εξέλιξη αυτή είναι ενδεικτική του χαρακτήρα που "έχτισε" πέρυσι η ομάδα στην ξενιτιά του ΟΑΚΑ.

Την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε, η ΑΕΛΚ αναδείχθηκε ισόπαλη στα φιλικά με Ουντινέζε και Ακίσασπορ, ενώ πήρε νίκες στα παιχνίδια απέναντι σε Εργοτέλη, Παναθηναϊκό, Πανθρακικό και Κέρκυρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προσπάθειά της να ανέβει στη Super League, τις σεζόν 2011-12 και 2012-13, οι Καλλονιάτες  ομάδα της Καλλονής έχανε βαθμούς στην έδρα της, κερδίζοντας το χαρακτηρισμό της ομάδας των «εκτός». Φέτος όμως όλα αυτά άλλαξαν…

Και την Κυριακή, η ατμόσφαιρα στο Στάδιο Μυτιλήνης ήταν θερμή. Ο κόσμος που βρέθηκε στις εξεδρες, αν και λιγότερος σε σχέση με την πρεμιέρα ή το ματς με τον Παναθηναϊκό, στήριξε για μία ακόμη φορά τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Ματζουράκη και πανηγύρισε στο τέλος μία ακόμη μεγάλη νίκη. Ο "Ταρλάς" αποδεικνύεται πραγματικό "φρούριο" και παραμένει… άχαστος στη Super League και η εστία του απαραβίαστη!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey