Να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο

25/10/2014 - 13:05

AELK_Ioannina_Limni1Στους "Ζωσιμάδες" αγωνίζεται η ΑΕΛΚ με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής της Super League.

Μετά τη χθεσινή τελευταία προπόνηση στο «Γ.Σκούφος», ο Γιάννης Ματζουράκης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τα Γιάννενα, η οποία δεν περιλαμβάνει ιδιαίτερες εκπλήξεις. Αναλυτικά: Χογκ, Αλέξιτς, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Κριπιντίρης, Μπαρέρα, Βαλιός, Γιορέντε, Ναβάρο, Πιπίνης, Κειτά, Μανούσος, Χουάνμα, Κύπρου, Αγρίτης, Αντέτζο, Λεοζίνιο, Στεφάνοβιτς, Τσαμπούρης. Δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και έμειναν εκτός οι Ανρί Καμαρά και Τζίμης Βλαστέλλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΛΚ αναχώρησε χθες το απόγευμα από τη Μυτιλήνη με απευθείας πτήση της «ASTRA, μαζί με τα μέλη της ομάδας κάτω των 20 ετών, που δίνει το δικό της αγώνα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα νέων.

Το πρωί, οι παίκτες της ομάδας της Καλλονής έκαναν χαλαρωτικό περίπατο στη λίμνη των Ιωαννίνων. Ο αγώνας ξεκινά το μεσημέρι, στις 15:00 και διαιτητής ορίστηκε ο Mάνταλος (Καβάλας) με βοηθούς τους Κααβασίλη (Καβάλας) και Βλάσση (Λασιθίου).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey