Ματζουράκης: "Δεν είχαμε καθαρή σκέψη"

25/10/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 09:59


Στην έλλειψη καθαρού μυαλού απέδωσε ο Γιάννης Ματζουράκης το γεγονός ότι η ΑΕΛΚ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το αριθμητικό της πλεονέκτημα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ματζουράκη: "Ήταν ένα αρκετά ισορροπημένο το παιχνίδι στα πρώτα 45 λεπτά, χωρίς πολλές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. Στο β' μέρος αποκτήσαμε νωρίς την αριθμητική υπεροχή, αλλά δεν είχαμε τη σωστή τελική πάσα στα τελευταία 30 μέτρα του γηπέδου, ούτε την καθαρή σκέψη για να φτάσουμε στη νίκη. Εμείς είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες με τον Στεφάνοβιτς, αλλα θα μπορούσαμε να χάσουμε κιόλας το ματς, μετά το χοντρό λάθος του Κεϊτά στην άμυνα."

Σε ερώτηση που του έγινε για τα ρίσκα που δε φάνηκε να παίρνει η ομάδα της Καλλονής μετά την αποβολή του Λίλα, ο "Ρουμάνος" διαφώνησε: "Παίξαμε στα τελευταία 30 μέτρα του γηπέδου, ήμασταν συνέχεια κάτω από το κέντρο, τι εννοείτε; Στο προηγούμενο ματς που μείναμε με 10 παίκτες, κάναμε επιθετικές αλλαγές και πήραμε τη νίκη. Σήμερα απλώς δεν είχαμε σήμερα το καθαρό μυαλό στις τελικές προσπάθειες για αν φύγουμε νικητές".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey