Rotation στην Τρίπολη!

29/10/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 09:58


Tην απόφαση να προχωρήσει σε rotation στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για τη Β' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στον 7ο όμιλο, σήμερα το απόγευμα (17:15) πήρε ο Γιάννης Ματζουράκης, που άφησε στη Μυτιλήνη τους Χογκ, Αναστασιάδη, Γιορέντε, Μπαρέρα, Λεοζίνιο, Ναβάρο και Χουάνμα, μαζί με τον τραυματία Καμαρά.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή: οι Δαύκος, Αλέξιτς, Στεφάνοβιτς, Αντέτζο, Κεϊτά, Βαλιός, Μανούσος, Κύπρου, Αμπντούλ, Αγρίτης, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Καλτσάς, Μίνγκας, Πιπίνης, Γιουκαρής, Τσαμπούρης, Γιώργου, Μπουρούς.

Σημειώνεται ότι χθες, στο άλλο ματς του ομίλου, ο Τύρναβος επικράτησε με 2-1 του Αιγινιακού και σε συνδυασμό με το βαθμό που απέσπασε στη Μυτιλήνη, έφτασε τους 4, δημιουργώντας... προβληματισμό στις τάξεις των Καλλονιατών που χρειάζονται βαθμό ή βαθμούς σήμερα, ώστε και με νίκη επί του Αιγινιακού την τελευταία αγωνιστική να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Θυμίζεται ότι ο Τύρναβος, φιλοξενεί στην έδρα του τον Αστέρα Τρίπολης στις 7 Ιανουαρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey