Πλέον εξαρτάται από τον Αστέρα...

29/10/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 09:58


Η ΑΕΛΚ βρέθηκε για 69 λεπτά μπροστά στο σκορ, μέσα στο "Θ. Κολοκοτρώνης¨επί του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο λύγισε από την ανωτερότητα του αντιπάλου, που δεν επιδόθηκε σε γενικευμένο rotation όπως οι Καλλονιάτες, επιζητωντας το τρίποντο της νίκης, που εξασφάλισε στους Αρκάδες και την πρόκριση από σήμερα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ανέστης Αγρίτης άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Κύπρου από τον Ζησόπουλο. Η ομάδα της Καλλονής πήγε με το 0-1 υπέρ της στα αποδυτήρια και ο Γιάννης Ματζουράκης έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση.

Στην επανάληψη, η ΑΕΛΚ έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ με τον Καλτσά, όμως δεν κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμά της και στη συνέχεια το πλήρωσε. Ο Αστέρας Τρίπολης κατόρθωσε να φτάσει στην ανατροπή, ισοφαρίζοντας αρχικά με εξαιρετικό σουτ του Νίκο Φερνάντες στο 69', που έστειλε την μπάλα στο "παραθυράκι" του Κώστα Δαύκου. Οκτώ λεπτά αργότερα, η ομάδα του Στάϊκου Βεργέτη πήρε την πρωτοπορία στο σκορ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή, διατηρώντας το 2-1 μέχρι το τέλος.

Ο Αστέρας Τρίπολης, με τους 6 βαθμούς που έχει στη συγκομιδή του βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και θα αγωνιστεί βαθμολογικά αδιάφορος στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Τύρναβο, έδρας. Πρόκειται για έναν αγώνα που ενδιαφέρει άμεσα πλέον την ΑΕΛΚ, η οποία καλείται να κερδίσει τον Αιγινιακό στη Μυτιλήνη (7/1), περιμένοντας ο Τύρναβος να μην πάρει θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του απέναντι στους αδιάφορους Αρκάδες, στη μάχη για το δεύτερο προνομιούχο εισιτήριο του 7ου ομίλου. Ακόμα μια απόδειξη ότι η εντός έδρας ισοπαλία με τον Τύρναβο, αλλά και το εκτεταμένο rotation στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ματζουράκη, έβαλε σε περιπέτειες την ομάδα της Καλλονής.

Αποτελέσματα

2η Αγωνιστική
Τύρναβος-Αιγινιακός 2-1
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛΚ 2-1

Bαθμολογία

  7ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Αστέρας Τρίπολης 6 6-2
2. Τύρναβος 4 3-2
3. ΑΕΛΚ 1 2-3
4. Αιγινιακός 0 2-6

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κυριακόπουλος (75’ Ρόλε), Τσοκάνης, Μουνάφο, Μούκαμ (67’ Μπαντιμπανγκά), Νίκο Φερνάντεθ, Μπακασέτας (61’ Πάρα), Μπαράλες

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Δαύκος, Βαλιός, Αντέτζο, Στεφάνοβιτς, Πιπίνης, Τσαμπούρης, Καλτσάς (80’ Καλτσάς), Χωριανόπουλος (84’ Μπουρούς), Κύπρου, Αγρίτης (77’ Μανούσος), Μίνγκας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey