Δίνει μάχη για Χαβίτο!

07/07/2015 - 20:35

Στην Καλλονή αρέσκονται να έχουν στο ρόστερ τους παίκτες από την ιβηρική χερσόνησο και παρά την καλοκαιρινή αποχώρηση των Χουάνμα, Γιορέντε και Ναβάρο, είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες μεταγραφή Ισπανού.

Ο λόγος για τον Φρανθίσκο Χαβίτο, που σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΑΕΛΚ, οι άνθρωποι της οποίας βλέπουν στο πρόσωπό του τον παίκτη που θα καλύψει το κενό στις πτέρυγες. Ο 31χρονος ακραίος μέσος αγωνίστηκε πέρυσι στην Κέρκυρα, μετρώντας 30 συμμετοχές και 4 γκολ. Στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των μικρών ομάδων της Μπαρτσελόνα (Β' και Γ'), "έφτιαξε" το όνομά του στον Άρη, έπαιξε ελάχιστα στον Ολυμπιακό, ενώ πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των "Φαιάκων" πέρασε από την τούρκικη Ορντουσπόρ και την ισπανική Χέρκουλες.

Οι Καλλονιάτες δίνουν μάχη για την απόκτηση του Χαβίτο, αφού ο έμπειρος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο του Πανθρακικού, ενώ πολύ πιο δύσκολη θεωρείται η περίπτωση του 31χρονου για τον Άρη, που "φλερτάρει" με τον πρώην άσο του στο ενδεχόμενο που η ομάδα της Θεσσαλονίκης κερδίσει μέσω αναδιάρθωσης την άνοδό της στη Football League.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey