Κοιτάζει ξανά Πετρόπουλο

15/07/2015 - 14:19

Με τα υπάρχοντα δεδομένα στο ρόστερ, είναι απόλυτα φυσιολογικό οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ να προσανατολίζονται στην απόκτηση ενός επιθετικού, αφού η ομάδα έχει μείνει μόνο με τους Μάρκοβιτς και Μανούσο, έχοντας αυτή τη στιγμή ως εναλλακτικές λύσεις μονάχα νεαρούς παίκτες, όπως τον Ξύδα και τον Γιώργου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διοίκηση των Καλλονιατών φέρεται πως στρέφει εκ νέου το βλέμμα της στον Αντώνη Πετρόπουλο, που φόρεσε και πέρυσι τη φανέλα της ΑΕΛΚ στο δεύτερο μισό της περιόδου. Ο Θαλής Θεοδωρίδης θεωρεί πως ο "Πετρο-γκολ" είναι ένας επιθετικός, που μπορεί να δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης, ενώ φέρνει και στο στυλ του Χουάνμα, που έφυγε για άλλες πολιτείες. Η περσινή παρουσία του Πετρόπουλου ήταν θετική, αν αναλογιστεί κανείς πως σκόραρε σε δύο κρίσιμα συνεχόμενα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο, χαρίζοντας ισάριθμες νίκες με σκορ 1-0 στην ΑΕΛΚ, ενώ παράλληλα στα θετικά προσμετράται και η έφεσή του στις ασίστ, σερβίροντας δύο ακόμη γκολ στους συμπαίκτες του.

Βέβαια, το μεγαλύτερο "αγκάθι" στην επιστροφή του Πετρόπουλου στη Λέσβο αποτελεί το γεγονός, πως ο έμπειρος επιθετικός δε φάνηκε να εγκλιματίζεται γρήγορα στη ζωή στο νησί. Μάλιστα, δεν είναι υπερβολή να πει κανείς, πως με δικές του ενέργειες αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος, έλυσε το συμβόλαιό του και αποχώρησε πρώτος από όλους από το περσινό ρόστερ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey