Φέρνει Αποστόλου ο Βαζάκας

14/07/2016 - 10:58 Τελευταία τροποποίηση στις 14/07/2016 - 11:09

Στην ΑΕΛΚ "τρέχουν" να ολοκληρώσουν ένα μεγάλο μέρος των μεταγραφών, ώστε η ομάδα να είναι σχετικά έτοιμη κατά την έναρξη της προετοιμασίας της στο τέλος του μήνα.

Δημήτρης Ταΐρης και Δημήτρης Λίταινας είναι οι δύο πρώτοι που έκλεισαν στην ομάδα της Καλλονής και όπως όλα δείχνουν ο Σπύρος Αποστόλου θα είναι ο τρίτος παίκτης εκτός νησιού, που συμφωνεί να αγωνιστεί με τη φανέλα των Καλλονιατών στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Πρόκειται για μια ακόμα προσωπική επιλογή του Γιώργου Βαζάκα, που φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της ΑΕΛΚ. Πέρυσι αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο και έτσι θα βρεθεί από το Ιόνιο στο Αιγαίο. Είναι 24 ετών, αμυντικός που παίζει με την ίδια επιτυχία τόσο ως στόπερ όσο και "κόφτης" στα χαφ, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις την περσινή σεζόν πρόσφερε τις υπηρεσίες του και ως αριστερός μπακ.

Στην ίδια θέση οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ επιθυμούν να κρατήσουν και τον Νίκολα Μίκιτς, όμως η συγκεκριμένη περίπτωση έχει... βαλτώσει τις τελευταίες ώρες, χωρίς να αποκλείεται ωστόσο τα δεδομένα να αλλάξουν τελικά και ο 31χρονος Σέρβος ποδοσφαιριστής να παραμείνει τελικά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και τη φετινή περίοδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey