"Αλμυρός" ο Μπλάζιτς, ματιές και από ΟΦΗ!

14/07/2016 - 11:11 Τελευταία τροποποίηση στις 14/07/2016 - 12:22

Η περίπτωση του Μάρκο Μπλάζιτς είναι κομβικής σημασίας για το φετινό ρόστερ της ΑΕΛΚ, αφού ο 32χρονος μέσος πρόλαβε και έδειξε και πέρυσι στοιχεία της ποιότητάς του σε όσα ματς αγωνίστηκε στη Super League, παρά τη δεδομένη αδυναμία του τότε ρόστερ της ΑΕΛΚ να προσθέσει βαθμούς στη συγκομιδή της και να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο πολύπειρος Σέρβος, που θήτευσε με επιτυχία στην πατρίδα του σε Ερυθρό Αστέρα, Τσουκαρίτσκι, Ραντνίσκι, Μλαντένοβατς, έχοντας παίξει επίσης στη Σλοβακία για τη Ρουζομπερόκ, στη Ρωσία για την Άμκαρ, στο Ουζμπεκιστάν για τη Μπουνιοντκορ και στη Μολδαβία για την Ατιράου, συνομιλεί με τους ανθρώπους την ΑΕΛΚ για την ανανέωση της συνεργασίας τους, όμως "αγκάθι" ως αυτή τη στιγμή είναι το οικονομικό. Ο Μπλάζιτς θα μπορούσε αναμφίβολα να αποτελέσει τον ηγέτη της μεσαίας γραμμής, αλλά το μειωμένο μπάτζετ των Καλλονιατών τη φετινή περίοδο, περιορίζει το "άνοιγμα" στο οποίο μπορεί να προχωρήσει ο σύλλογος για να τον κρατήσει στη Μυτιλήνη.

Τις τελευταίες ώρες έχει μπει μάλιστα δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησης Μπλάζιτς και ο ΟΦΗ, αφού όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα gentikoule.gr, που εξειδικεύεται στο ρεπορτάζ των Κρητικών, ο Σέρβος ενδιαφέρει και μάλιστα αρκετά το σύλλογο του Ηρακλείου, που επιστρέφει φέτος στη Football League με πρωταγωνιστικούς μάλιστα στόχους. Και για τον ΟΦΗ πάντως, το κασέ του Μπλάζιτς αυτή τη στιγμή είναι "αλμυρό", όπως θα συνέβαινε εξάλλου για κάθε ομάδα της κατηγορίας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey