Για φιλικά στην Κύπρο

30/07/2016 - 11:26 Τελευταία τροποποίηση στις 30/07/2016 - 12:35

Με το μεγάλο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της να πραγματοποιείται στη Λέσβο, η ΑΕΛΚ είναι αναγκασμένη να φύγει εκτός νησιού για φιλικά ματς. Η ομάδα της Καλλονής θα βρεθεί στην Κύπρο λίγο πριν τον δεκαπενταύγουστο, προκειμένου ο Γιώργος Βαζάκας να δει αγωνιζόμενους τους παίκτες του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το επίπεδο ετοιμότητας τους.

Στη Μεγαλόνησο, η ΑΕΛΚ θα τεθεί αρχικά αντιμέτωπη με την Καρμιώτισσα στις 9 Αυγούστου, ενώ λίγες ημέρες αργότερα θα κοντραριστεί και με την ΑΕ Λεμεσού, στις 13 του μήνα. Και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν φέτος στην Α' Κατηγορία.

Η Καρμιώτισσα είναι νεοφώτιστη, έχοντας κατακτήσει πέρυσι το πρωτάθλημα στη Β' Κατηγορία και μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία της. Πρόκειται για μια ομάδα που ιδρύθηκε το 1979, στην κοινότητα Νέων Πολεμιδίων, λίγο έξω από τη Λεμεσό. 

Η ΑΕ Λεμεσού είναι μία από τις ιστορικές ομάδες της Κύπρου, έχοντας στεφθεί πρωταθλήτρια έξι φορές, με τελευταία τη σεζόν 2011-12. Μετρά επίσης και έξι κατακτήσεις κυπέλλου. Ιδρύθηκε το 1930 και μετρά τις περισσότερες συμμετοχές στην Α' Κατηγορία από κάθε άλλη ομάδα της Κύπρου. Διαθέτει μάλιστα και ευρωπαϊκές εμπειρίες, πετυχαίνοντας σημαντικές νίκες στα προκριματικά του Champions League τη σεζόν 2013-14, με μεγαλύτερη διάκριση τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League την ίδια περίοδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey