Χαμένο ματς έτσι κι αλλιώς...

12/03/2017 - 16:48 Τελευταία τροποποίηση στις 13/03/2017 - 14:59

Η ΑΕΛΚ άντεξε πολύ λίγο στη Λαμία, απέναντνι σε έναν αντίπαλο, που πρωταγωνιστεί στη Football League και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία. Τη μεγάλη διαφορά ωστόσο έκανε η πρώιμη αριθμητική ανισορροπία, αφού οι Καλλονιάτες έμειναν με 10 παίκτες από το 10ο λεπτό, όταν ο Αμίρ Μέγκαχεντ... πρόλαβε να αποβληθεί με δύο κίτρινες στο ντεμπούτο του ως βασικός.

Το τελικό 4-0 κρίνεται απόλυτα δίκαιο, με τη Λαμία να παίρνει προβάδισμα στο 12' με κεφαλιά του Ντουρμισάι, έπειτα από σέντρα του Βασιλόγιαννη. Το 2-0 ήρθε πολύ γρήγορο, με ασίστ και πάλι του Βασιλόγιαννη, αυτή τη φορά στον Ματσούκα που σούταρε ψύχραιμα, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας της ΑΕΛΚ. Η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν εμφανής και στο 29ο λεπτό, ο Ματσούκας έκανε και το 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, μπροστά σε 3.000 φιλάθλους.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε αφού η Λαμία έδειξε να θέλει να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Η ΑΕΛΚ... παράτησε το έτσι κι αλλιώς χαμένο ματς και η συνέχεια ήταν τυπική διαδικασία. Ο Δημήτρης Γαβαλάς έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Μέξη, ενώ είχε ξεκινήσει στη βασική 11άδα τους επίσης νεοαποκτηθέντες Ελευθεριάδη, Ναούμ, Σβόγιτς, αλλά και τον νεαρό Καραγεώργη. Στο 67ο λεπτό αποχώρησε τραυματίας ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος και στη θέση του μπήκε ο Μαλλής.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Τσόβιτς στις καθυστερήσεις, βάζοντας έτσι το "κερασάκι στην τούρτα" της επιβλητικής νίκης της Λαμίας κόντρα στην ΑΕΛΚ.

Συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ: (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου (46' Ποζατζίδης), Κοτσώνης, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Τζόκιτς (65' Μπουλουλής), Βάντερσον, Ματσούκας, Ντουρμισάι (51' Τσόβιτς)

ΑΕΛΚ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπαδόπουλος (67' λ. τρ. Μαλλής), Ευαγγελιδάκης, Αγριμάκης, Καραγεώργης, Σάββα, Λίταινας, Σοφιάνης (57' Μέξης), Ελευθεριάδης (46' Λαμπράκης), Ναούμ, Μέγκαχεντ, Σβόγιτς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey