Μαχαιριά στις καθυστερήσεις

19/03/2017 - 17:33 Τελευταία τροποποίηση στις 19/03/2017 - 17:51

Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα, εντάσεις, σκληρά μαρκαρίσματα, τραυματισμούς και πολλές διακοπές, ο Άρης πήρε τη νίκη μέσα στον "Ταρλά" επί της ΑΕΛΚ με 0-1 χάρη σε γκολ του Ίλιτς στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ομάδα της Καλλονής κοίταξε στα μάτια ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, που παρ' όλα αυτά βρίσκεται στο -6 από τις προνομιούχες θέσεις του πίνακα. Μπορεί οι Θεσσαλονικείς να ξεκίνησαν με ευκαιρία τον αγώνα, σε σουτ του Ίλιτς στο πρώτο λεπτό που έφυγε άουτ, αλλά η ΑΕΛΚ ανέβσαε κατακόρυφα την απόδοσή της και απείλησε στο 5' σε επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Ζουλιώτη και στο 8' με τον Σισέ, που απέφυγε τον Καράμπελα και σούταρε άστοχα. Η πίεση των παικτών του Γαβαλά συνεχίστηκε και στο 14' ένα σου του Λαμπράκη ανάγκασε τον Διούδη να διώξει σε κόρνερ.

Ο Άρης βελτίσωσε την απόδοσή του μετά το 20λεπτο και στο 25' ο Τάτος βρήκε τον Καπνίδη, αλλά ο τελευταίος τα έχασε μέσα στην περιοχή, με αποτέλεσμα να κάνει κακό κοντρόλ και το Παπαδόπουλο να μπλοκάρει. Στο 27' ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε κόρνερ και ο Τάτος σούταρε πάνω στοπν τερματοφύλακα της ΑΕΛΚ. Στο 42' οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, μετά από συστημένη μπαλιά του Λαμπράκη προς τον Αγριμάκη, που δεν κατόρθωσε να πλασάρει τον Διούδη στο τετ α τετ, με το 0-0 να μένει στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, η ΑΕΛΚ και πάλι ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη με μια εκτέλεση φάουλ του Λαμπράκη, που έφυγε άουτ (59'), ενώ ένα λεπτό αργότερα ο τερματοφύλακας του Άρη μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Λίταινα. Οι φιλοξενεούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 67ο λεπτό, αλλά η κεφαλιά του Καπνίδη πέρασε μακριά από τα δοκάρια της ΑΕΛΚ. Στο 70ο λεπτό προκλήθηκε ένταση πίσω από τον πάγκο του Άρη, ενώ έπεσαν και κάποια αντικείμενα. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πίεσε και στο 79' ο Τάτος συνεργάστηκε με τον Ίλιτς, σουτάροντας δυνατά αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις, η ΑΕΛΚ έδειχνε να κρατά σφικτά το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά στο 95ο λεπτό ο Άρης πέτυχε το γκολ της νίκης, όταν ο Ανάκογλου βρήκε με ανάποδο ψαλίδι τον Ίλιτς κι εκείνος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Η ομάδα της Καλλονής στάθηκε εξαιρετικά σε ακόμα ένα μεγάλο ματς στο γήπεδο της, αλλά όπως συνέβη και με τον ΟΦΗ έτσι και κόντρα στον Άρη δεν άντεξε ως το τέλος. Αναμφίβολα όμως, τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά από την απόδοσή της το τελευταίο διάστημα.

Συνθέσεις:

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Γιουκαρής, Λίταινας, Σβόγιτς, Λαμπράκης (78' λ.τ. Αποστόλου), Σισέ (22' λ.τ. Αγριμάκης), Σοφιάνης (88' Τζελίδης)

ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Ρόβας (70' Παυλίδης), Τάτος, Πίτου, Ντούνης (65' Ανάκογλου), Μπαργκάν (17' λ.τ. Καπνίδης), Ίλιτς

 Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Football League

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey