Όλα για όλα με Κισσαμικό

12/04/2017 - 12:34 Τελευταία τροποποίηση στις 12/04/2017 - 14:31

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η ΑΕΛΚ στο πρωτάθλημα της Football League, αναζητώντας επειγόντως βαθμούς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κισσαμικό, σήμερα στις 14:30, ώστε να μείνει "ζωντανή" στο κυνήγι της παραμονής.

Ο αγώνας στα Χανιά μόνο εύκολος δεν είναι, αφού και ο Κισσαμικός παλεύει με τον ίδιο στόχο, γνωρίζοντας πως με νίκη απέναντι στην Καλλονή θα έχει αυξήσει κατά πολύ τις δικές του πιθανότητες για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Δημήτρης Γαβαλάς άφησε εκτός αποστολής τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο, τον οποίο όλα δείχνουν πως οι άνθρωποι της καλλονιάτικης ΠΑΕ "τέλειωσαν" μετά το πρώτο 10λεπτο του αγώνα με τον Αιγινιακό, κατά το οποίο δέχθηκε δύο γκολ. Βέβαια, από την ομάδα της Καλλονής αναφέρεται πως ο τερματοφύλακάς της είναι τραυματίας. Δεν υπολογίζεται επίσης ούτε ο τιμωρημένος Σβόγιτς, ενώ στη 18άδα συμπεριλήφθηκε ο κίπερ Παπάζογλου, νέο πρόσωπο αποτελεί ο νεαρός Καραγεώργης και οι νεοαποκτηθέντες Δικαιόπουλος, Μέξης, ενώ ο Αγριμάκης έμεινε στη Μυτιλήνη. 

Η 18άδα της ΑΕΛΚ: Μανιάτης, Παπάζογλου, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Καραγεώργης, Ρεπετσάς, Σάββα, Αποστόλου, Γιώργου, Λίταινας, Γιουκαρής, Λαμπράκης, Σοφιάνης, Δικαιόπουλος, Ναούμ, Μέγκαχεντ, Σισέ, Μέξης.

{YouTube}y10bZlnWG2A{/YouTube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey