Κατήφορος!

12/04/2017 - 16:43 Τελευταία τροποποίηση στις 12/04/2017 - 18:00

Στην Καλλονή μπορεί να στόχευαν ότι η ομάδα θα έβγαινε αλώβητη από το κρίσιμο 20ήμερο των αγώνων με «εξάποντη» σημασία, απέναντι σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγινιακό και Κισσαμικό, ώστε να πάει στις διακοπές του Πάσχα με αυξημένες τις ελπίδες της για παραμονή στη Football League. Μετά από την τρίτη όμως διαδοχική ήττα της, χθες το μεσημέρι, η ΑΕΛΚ καλείται να ανέβει το δικό της «Γολγοθά», εν μέσω μάλιστα πολλών οικονομικών προβλημάτων από οφειλές σε πρώην παίκτες και προπονητές της.

Κόντρα στον Κισσαμικό, οι Καλλονιάτες εμφανίστηκαν σε ακόμα ένα κρίσιμο ματς κατώτεροι των περιστάσεων, μένοντας σε παθητικό ρόλο από το πρώτο λεπτό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, ενώ και παρά την προσωρινή μείωση του σκορ με την επανέναρξη, απέδειξαν ότι είχαν την ευχέρεια του σκοραρίσματος ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι στο ματς, πίεσαν από νωρίς για ένα γρήγορο γκολ και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά σε κεφαλιά του Κίκε (4’), σουτ του Σισέ (7’) και ένα ακόμα σουτ από τον Μαρτίνεθ (16’). Η ΑΕΛΚ βρισκόταν σε στάση άμυνας και ο Κισσαμικός ευτύχησε στην τέταρτη επίσκεψή του στην περιοχή της ομάδας της Καλλονής να ανοίξει το σκορ. Ο Νικόλτσης έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, βγάζοντας τετ – α – τετ τον ΜΑρτίνεθ, που με υποδειγματικό σουτ έκανε το 1-0 στο 21ο λεπτό. Ο Κισσαμικός συνέχισε να πιέζει, αναζητώντας και δεύτερο γκολ, κάτι που πέτυχε πριν την ανάπαυλα του πρώτου μέρους. Δράστης ο Μπούλα Κίκε στο36ο λεπτό, που με φοβερό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Μανιάτη, γράφοντας το 2-0 στο 36ο λεπτό. Η μία και μοναδική καλή στιγμή των Καλλονιατών, ήρθε στο 44’ με τον Ευαγγελιδάκη, το σουτ του οποίου όμως μπλόκαρε σταθερά ο Λαζαρίδης.

Με την επανέναρξη στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛΚ κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Αποστόλου από τον Μπουγαΐδη. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Λαμπράκης, που νίκησε από τα 11 βήματα τον Λαζαρίδη, μειώνοντας σε 2-1 στο 56ο λεπτό. Ο Κισσαμικός έπαιξε έξυπνα στη συνέχεια, θέλοντας να προστατέψει τα κεκτημένα του, ενώ την ίδια ώρα η ΑΕΛΚ έψαχνε ανορθόδοξα την ισοφάριση. Όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα της Καλλονής γινόταν ευάλωτη στα μετόπισθεν και οι γηπεδούχοι τιμώρησαν τα κενά στην άμυνα με δύο ακόμα γκολ. Αρχικά ο Στογιάνοφ εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα της ΑΕΛΚ, βγήκε απέναντι από τον Μανιάτη και αφού πέρασε την μπάλα από πάνω του, την έστειλε στη συνέχεια με κεφαλιά στα αντίπαλα δίχτυα για το 3-1 στο 80ο λεπτό. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Μαρτίνεθ στο 87’ με δυνατό σουτ στην κίνηση.

Συνθέσεις

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαλούσης, Μπουγαΐδης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας (86' Ψιάνος), Μαρτίνεθ, Κίκε (63' Μάντζης), Νικόλτσης (75' Βλάχος), Στογιάνοφ

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Ρεπετσάς, Μέγκαχεντ (83' Γιώργου), Σάββα, Αποστόλου, Λίταινας, Γιουκαρής, Λαμπράκης (80' Σοφιάνης), Σισέ (86' Δικαιόπουλος)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey