Στο -3 λόγω Δαύκου και νέος μπελάς με Χιντασέλι!

12/04/2017 - 17:07

Δεν έφταναν οι ήττες στην ΑΕΛΚ, ήρθε και το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να ενεργοποιήσει την ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών στην καλλονιάτικη ΠΑΕ λόγω οφειλών στον πρώην ποδοσφαιριστή της Κώστα Δαύκο.

Συγκεκριμένα, σήμερα Μεγάλη Τετάρτη (12/4), όσο οι Καλλονιάτες βρίσκονταν στα Χανιά για το ματς με τον Κισσαμικό, που έληξε με βαριά ήττα (4-1), ενημερώθηκαν από την ΕΠΟ ότι αφαιρούνται 3 βαθμοί από τη συγκομιδή της ομάδας λόγω οφειλών στον Κώστα Δαύκο. Πρόκειται για την ενεργοποίηση της προ 15 ημερών απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου, για την οποία η ΠΑΕ ΑΕΛΚ έχει προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών, ώστε να εξοφλήσει πλήρως και ολοσχερώς τον πρώην τερματοφύλακά της. Το ύψος της οφειλής ανέρχεται στις 9.200€ και πλέον η διοίκηση των Καλλονιατών έχει περιθώριο ως την Λαμπροτετάρτη να προχωρήσει στην καταβολή του ποσού.

Επιπρόσθετα όμως, το Διαιτητικό Δικαστήριο συζήτησε και την υπόθεση των οφειλών προς τον Αλέξανδρο Χιντασέλι, στον οποίο έχουν επιδικαστεί συνολικά 9.801,85€. Η απόφαση περιλαμβάνει την επιβολή νέας ποινής αφαίρεσης 3 βαθμών έως την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή σε τρεις εργάσιμες ημέρες. Συνολικά δηλαδή, θα πρέπει να πληρωθούν άμεσα περίπου 19.000€ στους δύο παίκτες έως τις 19 Απριλίου. Σημειώνεται ότι μετά το πέρας αυτής της προθεσμίας, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ δεν θα μπορεί -εάν δεν έχει εξοφλήσει- να πάρει πίσω τους βαθμούς της.

Ακόμα επιβλήθηκαν ποινές στις εξής ΠΑΕ (αναμένεται να ενεργοποιηθούν στην επόμενη συνεδρίαση): Αιγινιακός (για οφειλή 3.000€ στον Γρηγόρη Κυζιρίδη), ΑΟ Χανιά (για οφειλές 3.955€ στον Δημήτρη Τριανταφυλλίδη και 4.506€ στον Χάρη Αμπατζίδη), Καλλιθέα (για οφειλή 15.200€ στον Μάρσιο Πίκολο).

Αναλυτικά:

Αριθμός απόφασης 47/2017
Ενεργοποιεί, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 36/2017 απόφαση του Δικαστηρίου τούτου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (9.200,00 €) του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ' αριθμ.47/2017 απόφασής της Α Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης.

Αριθμός απόφασης 45/2017
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (9.801,85 €) του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Χιντασέλι, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 113/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey