Στο -3 λόγω Δαύκου!

20/04/2017 - 15:11 Τελευταία τροποποίηση στις 20/04/2017 - 15:37

Άπρακτη πέρασε η προθεσμία για την εξόφληση του Κώστα Δαύκου και έτσι η Football League προχώρησε στην αφαίρεση 3 βαθμών από την ΑΕΛΚ. Παράλληλα όμως, έδωσε νέα διορία -με βάση τον κανονισμό της ΕΠΟ- ώστε να αποπληρώσει το ποσό των 9.200€ για να πάρει πίσω τους βαθμούς.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ έπρεπε μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (19/4) να προβεί στην εξόφληση του πρώην τερματοφύλακά της, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Με βάση τα ρεπορτάζ, ο Δαύκος δεν συναινεί στην εξόφλησή του σε δόσεις, ζητώντας να εκτελεστεί κατά γράμμα η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου, που προέβλεπε άμεση και ολοσχερή εξόφληση.

Από τη στιγμή που παρήλθαν οι τρεις εργάσιμες ημέρες από την κοινοποίηση της απόφασης, περί ενεργοποίησης ποινής, η Football League ήταν αναγκασμένη σήμερα να προχωρήσει σε επιβολή του -3 στην ΑΕΛΚ. Ο κανονισμός ιδιοτήτων και μεταγραφών της ΕΠΟ πάντως, δίνει νέα προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών, διάστημα στο οποίο μπορεί η ΠΑΕ ΑΕΛΚ να πληρώσει τον παίκτη και να πάρει πίσω το τρίποντο. Αν παρέλθει αυτή η προθεσμία, τότε η αφαίρεση των βαθμών θα είναι οριστική και αμετάκλητη.

Υπενθυμίζεται, ότι στην επόμενη συνεδρίαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ θα συζητηθεί η περίπτωση του Αλέξανδρου Χιντασέλι (9.800€), η οποία επίσης θα πρέπει να τακτοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών.

Η ανακοίνωση: 

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 47/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ & στη FOOTBALL LEAGUE την Τετάρτη 12-04-2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΔΑΥΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ ( άρθρο 24 παράγραφος 5 ) αν η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 27-04-2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ, με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

Δείτε πώς διαμορφώνεται η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Football League

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey