Να νικήσει και την κούραση...

26/11/2011 - 12:15

Πραγματική Οδύσσεια ήταν για την αποστολή της ΑΕΛΚ το ταξίδι προς την Άμφισσα, εκεί όπου η ομάδα της Καλλονής θα αντιμετωπίσει αύριο (14:30) το Φωκικό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League.

Με τις συνεχείς μετακινήσεις λόγω και του μεσοβδόμαδου αγώνα Κυπέλλου, η ΑΕΛΚ έχει να αντιμετωπίσει εκτός από το έξτρα ματς που οδηγήθηκε σε παράταση, και την κούραση από την επιστροφή στη Μυτιλήνη που έγινε ακτοπλοϊκώς, λόγω της αργοπορημένης λήξης του αγώνα με τη Γλυφάδα, που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί η πτήση από το Αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος".

Με μια προπόνηση ουσιαστικά, ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα κλήθηκε να επιλέξει εκ νέου αποστολή για το ματς πρωταθλήματος με το Φωκικό του πρώην προπονητή της ΑΕΛΚ Μιχάλη Κασάπη και οι ποδοσφαιριστές ετοίμασαν ξανά βαλίτσες για ένα ακόμα ταξίδι προς την ηπειρωτική Ελλάδα.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές και θα αποφασίσει στην Άμφισσα ποιον θα αποκλείσει από την τελική 18άδα. Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Πουρής, Σουλογάνης, Θυμιόπουλος, Μακρίδης, Χάλαρης, Τριανταφύλλου, Σκάγκλια, Μανουσάκης, Τζιωρτζιόπουλος, Μανούσος, Μαρσέλο, Κριπιντίρης, Βλαστέλλης, Μπρούνο Παες, Τραορέ, Καρακώστας, Λεοζίνιο, Γάλας, Θέος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey